19.1 C
Athens

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε σπουδαία συνεργασία με την Driblab! (pic)

Την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία ανάλυση παικτών και τακτικής και την παρουσίαση νέων ταλέντων, Driblab ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός

Την έναρξη μιας σπουδαίας συνεργασίας ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Η Ερυθρόλευκη ΠΑΕ ήρθε σε συμφωνία με την εταιρεία Driblab, η οποία ασχολείται με την εξέλιξη των νέων παικτών, την τακτική, αλλά και με την ανάλυση και παρουσίαση νέων ταλέντων στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Η Driblab αναμένεται να έχει συνεργασία μόνο με τους Πειραιώτες στην Ελλάδα, ενώ παγκοσμίως ασχολείται με πάνω από 95.000 παίκτες, οι οποίοι προέρχονται από 170 και πλέον διοργανώσεις.

Για μια ακόμη φορά ο Ολυμπιακός αποδεικνύει πως είναι πρωτοπόρος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στοχεύοντας στην συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών που αφορούν τόσο την ανδρική ομάδα, όσο και τις Ακαδημίες.

Ο γενικός διευθυντής της Driblab, Σαλβαδόρ Καρμόνα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το να είσαι σε θέση να συνεργαστείς με τον Ολυμπιακό είναι μεγάλη χαρά για την Driblab. Αυτή η συνεργασία είναι μια μεγάλη ευθύνη. Ο Ολυμπιακός είναι ένας από τους πιο εικονικούς συλλόγους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και γνωρίζουμε καλά τα υψηλής ποιότητας πρότυπα της συγκεκριμένης ομάδας. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσουμε να είμαστε ένα σημαντικό κομμάτι των μελλοντικών επιτευγμάτων του Ολυμπιακού».

Η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Λίνα Σουλούκου είπε: «Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε μια ακόμη πρωτοποριακή συνεργασία με την Driblab, τον ηγέτη στην ανάλυση του ποδοσφαίρου. Είμαστε ενθουσιασμένοι για την έναρξη αυτής της νέας συνεργασίας με την Driblab. Με αυτή τη συνεργασία ο Ολυμπιακός εισάγει έναν ακόμα όρο στο παιχνίδι, αυτόν της Ανάλυσης Δεδομένων, αναβαθμίζοντας έτσι ακόμα περισσότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς