19.1 C
Athens

«Ύποπτος για χειραγώγηση του ματς Βέροια-Πανιώνιος ο Ραούλ Μπράβο» (pic)

Νέα σοκαριστικά στοιχεία για το κύκλωμα που έστηνε αγώνες στην Ισπανία. τα οποία αυτή τη φορά αφορούν και το ελληνικό πρωτάθλημα φέρνουν στο φως της δημοσιότητας τα ισπανικά Μέσα

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια αναφορικά με το κύκλωμα που έστηνε αγώνες στην Ισπανίας, αποκομίζοντας τεράστια κέρδη μέσω του στοιχήματος. Τα νέα στοιχεία αφορούν και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «infolibre.es», ο ένας εκ των «εγκεφάλων» του κυκλώματος, ο Ραούλ Μπράβο θεωρείται ύποπτος για χειραγώγηση της αναμέτρησης της Βέροιας με τον Πανιώνιο τη σεζόν 2014-2015, όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα της ομάδας από την πρωτεύουσα της Ημαθίας. Μάλιστα, με βάση το εν λόγω ρεπορτάζ, μια βρετανική εταιρία που μελετάει ύποπτες κινήσεις σε ποδοσφαιρικά ματς, θεωρεί πως υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι ο Ραούλ Μπράβο έστησε το συγκεκριμένο παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως, στο εν λόγω ματς, το οποίο είχε διεξαχθεί την 1η Νοεμβρίου του 2014, το σκορ έμεινε στην ισοπαλία (2-2), με τον Ραούλ Μπράβο μάλιστα να σκοράρει ένα από τα δυο γκολ της ομάδας του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς