27.5 C
Athens

Αρμάνι Μιλάνο: Επαφές με Γουάιτ, στη λίστα και ο Γουοναμέικερ

Σε επαφές με τον Άαρον Γουάιτ φέρεται να βρίσκεται η Αρμάνι Μιλάνο, η οποία έχει στη λίστα της και τον Μπραντ Γουοναμέικερ

Σε μεγάλες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, αλλά και σε πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, αναμένεται να προχωρήσουν οι ιθύνοντες της Αρμάνι Μιλάνο. Η απογοητευτική σεζόν που πραγματοποίησε η ομάδα, η οποία μετά την αποτυχία της να μπει στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, αποκλείστηκε και από τα ημιτελικά του ιταλικού πρωταθλήματος από την Σάσαρι με 3-0, έχουν οδηγήσει τους ανθρώπους του συλλόγου στην λήψη σοβαρών αποφάσεων για το μέλλον.

Όπως αναφέρει η «Gazzetta dello Sport», η ιταλική ομάδα έχει ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον Άααρον Γουάιτ, ο οποίος το προσεχές καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Ζαλγκίρις Κάουνας, ενώ έχει ψηλά στη λίστα της και τον Μπραντ Γουοναμέικερ που αναμένεται να επιστρέψει στην Ευρώπη μετά το όχι και τόσο επιτυχημένο πέρασμά του από το ΝΒΑ και τους Μπόστον Σέλτικς. Πάντως και οι δυο αυτές περιπτώσεις παρουσιάζουν αρκετές δυσκολίες, μιας και αμφότεροι βρίσκονται στα υπ’ όψιν πολλών ομάδων της Ευρωλίγκας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς