27.7 C
Athens

Αποκαλύψεις της Marca για την εξωγηπεδική δράση των Αράντα, Ραούλ Μπράβο

Σε ναρκωτικά, κλεμμένα αυτοκίνητα και μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη αναφέρεται η Marca σχετικά με την εξωγηπεδική ζωή των δύο ποδοσφαιριστών

Σε αποκαλύψεις για την… άστατη εξωγηπεδική ζωή των δύο κολλητών, Ραούλ Μπράβο και Κάρλος Αράντα που φέρουν κατηγορίες στην «Επιχείρηση Οίκος» για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

«Ναρκωτικά, όπλα, κλεμμένα αυτοκίνητα, το γιοτ του Ραούλ Μπράβο, όπου έμενε κατά την διάρκεια της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό», έρχονται στο φως ως σημεία αναφοράς για τους δύο φίλους και επικεφαλής του «Οίκος».

Παράλληλα, η ισπανική εφημερίδα σημειώνει ότι ο Κάρλος Αράντα και η οικογένειά του έχουν εμπλακεί σε μια σειρά αρνητικών περιστατικών, ενώ επισημαίνει πως «η μητέρα του που ήταν τοξικομανής, πέθανε όταν ήταν εννέα ετών, ενώ παιδί έχασε και ο Μπράβο τον πατέρα του».

Ο Κάρλος, είχε αρκετά προβλήματα με την Δικαιοσύνη. Ενεπλάκη μάλιστα σε ανταλλαγή πυροβολισμών, η αστυνομία τον συνέλαβε με όπλα και ναρκωτικά. «Μαζί με τον Ραούλ Μπράβο, πέρα ​από τις στιγμές του ποδοσφαίρου, μοιράστηκε και άλλες εμπειρίες. Ήταν συνηθισμένο να περνά ημέρες στο σπίτι του Μπράβο στην Ελλάδα.

Δεν ήταν ένα συνηθισμένο σπίτι. Ο Μπράβο ζούσε σε ένα γιοτ που έπρεπε να πληρώνει με 20.000 ευρώ το μήνα. Και για να αγοράσει ψωμί ή λίγο γάλα, για τον ίδιο και τους άλλους ενοίκους ή επισκέπτες, θα έπρεπε να πάει με ένα τζετ σκι στην ξηρά. Στον Ολυμπιακό, είχε προβλήματα με έναν προπονητή τόσο μετριοπαθή όπως ο Ερνέστο Βαλβέρδε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς