18.9 C
Athens

Σαρωτικές αλλαγές στην Αρμάνι Μιλάνο

Σε αλλαγές σε όλα τα επίπεδα αναμένεται να προχωρήσουν οι διοικούντες της Αρμάνι Μιλάνο μετά τη νέα απογοητευτική σεζόν που ολοκληρώθηκε

Άλλη μια χρονιά για την Αρμάνι Μιλάνο ολοκληρώθηκε, με την ομάδα να μην πετυχαίνει τους στόχους της, παρά τις πολλές και ακριβές μεταγραφές. Μετά την αποτυχία της να μπει στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, αποκλείστηκε και από τα ημιτελικά του ιταλικού πρωταθλήματος και μάλιστα με «σκούπα» (3-0) από την Σάσαρι.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι απογοητευμένοι και σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» αναμένεται να προχωρήσουν σε ριζικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα ενόψει της επόμενης σεζόν. Τόσο ο πρόεδρος, Λίβιο Πρόλι όσο και ο προπονητής της ομάδας, Σιμόνε Πιανιτζάνι θεωρούνται ήδη παρελθόν, με τους ανθρώπους της ομάδας και συγκεκριμένα τον ιδιοκτήτη, Τζόρτζιο Αρμάνι, να αναζητάει και τζένεραλ μάνατζερ. Στο τραπέζι για τη συγκεκριμένη θέση έχουν «πέσει» τα ονόματα των Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι και Κλαούντιο Κολντεμπέλα, με τις περιπτώσεις όμως να είναι αρκετά δύσκολες, καθώς ήδη εργάζονται σε Φενέρ και Ούνιξ Καζάν αντίστοιχα.

Για την θέση του προπονητή, μεγάλος στόχος είναι ο Ετόρε Μεσίνα, ο οποίος όμως δύσκολα θα αποχωρήσει από το πλευρό του Γκρέγκ Πόποβιτς στο τεχνικό τιμ των Σπερς, ενώ υπάρχει φημολογία για ενδιαφέρον και για τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς