29.8 C
Athens

Ο Βασίλης Αγγελακόπουλος στο FWS.gr: Ευχαριστώ τον κόσμο του Ηρακλή!

Ο 39χρονος πάουερ φόργουορντ των κυανόλευκων μίλησε αποκλειστικά στο FWS.gr για την άνοδο του ημίθεου στην Basket League, μετά από 8 χρόνια

Ο 39χρονος πλέον Βασίλης Αγγελακόπουλος μίλησε αποκλειστικά στο FWS.gr για την άνοδο του Ηρακλή στην Basket League, αλλά και τα δικά του σχέδια για το μέλλον.

Ο πάουερ φόργουορντ του Ηρακλή έκατσε και 3ο χρόνο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπου την βοήθησε τα μέγιστα για να πετύχει τον στόχο της.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο έμπειρος παίκτης των «κυανόλευκων»:

Βασίλη ο Ηρακλής δεν ξεκίνησε καλά την περίοδο, αλλά στην συνέχεια άλλαξαν τα δεδομένα. Τι ήταν αυτό που άλλαξε ο Ηρακλής;

«Η ομάδα ξεκίνησε λίγο αργά τον σχεδιασμό για το καλοκαίρι, και έτσι υπήρχανε κάποια κενά στο ρόστερ! Πάνω σε αυτό έκανε πολύ καλή δουλειά ο κόουτς Χατζηκυριακίδης, όπου έχει και αυτός μερίδιο στην επιτυχία της ομάδας. Η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά, αλλά μετά η έλευση των Πολυταρχου και Ρουτκαουσκας ανεβάσανε πολύ επίπεδο την ομάδα ! Μετά είχαμε ένα κακό αποτέλεσμα στο Μαρούσι, και έπειτα ανέλαβε ο κόουτς Μεξας που άλλαξε την ομάδα, και αγώνα με αγώνα αρχίσαμε να πιστεύουμε ακόμα πιο πολύ στην άνοδο».

Σκοπεύεις να συνεχίσεις την καριέρα σου;

«Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω και δεν έχω αποφασίσει τίποτα! Είμαι τόσο χαρούμενος και τόσο γεμάτος από αυτή την χρονιά που δεν σκέφτομαι τίποτα προς το παρόν! Ευχαριστώ την διοίκηση και τον κύριο Δρακόπουλο που πάρα τις δυο αποτυχημένες χρονιές, και πάρα την ηλικία μου με πίστεψε και με κράτησε στην ομάδα».

Ο κόσμος πάντα ήταν δίπλα στην ομάδα, και στα εκτός αλλά και στα εντός. Πως έζησες την στιγμή της ανόδου, και αν αυτό ήταν ένα προσωπικό ξέσπασμα από την αποτυχία των δυο προηγούμενων ετών;

«Ευχαριστώ τον κόσμο του Ηρακλή για την στήριξη στην ομάδα και την αγάπη για το πρόσωπο μου! Έκανα φίλους στην ομάδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα».

Ένα μήνυμα προς τον κόσμο του Ηρακλή και στην διοίκηση.  Και τι θέλει ο χρειάζεται ο Ηρακλής για την νέα χρονιά;

«Είναι μια εντελώς διαφορετική κατηγορία και θα πρέπει να υπάρχει οργάνωση πρώτα εξωαγωνιστικά, και μετά να χτιστεί η ομάδα. Θέλει υπομονή πολύ, και ο κόσμος να είναι κοντά στην ομάδα ! Πιστεύω όλα θα πάνε καλά, γιατί ο Ηρακλής μετά από χρονιά επέστρεψε και πρέπει να μείνει! Εύχομαι ότι καλύτερο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς