19.9 C
Athens

Νεκρός ξάδερφος του Ρέγιες στο τροχαίο, σε κρίσιμη κατάσταση ο άλλος συνεπιβάτης

Τραγικό θάνατο βρήκε ο ένας ξάδερφος του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες, με σοβαρά εγκαύματα νοσηλεύεται ο δεύτερος - Τι έδειξαν οι πρώτες έρευνες της Αστυνομίας για τις συνθήκες του τροχαίου

Σε θλίψη βρίσκεται η αθλητική κοινωνία μετά την είδηση του θανάτου του ποδοσφαιριστή Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες. Το μέγεθος της τραγωδίας είναι τεράστιο και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο 36χρονος έχασε τη ζωή του έτσι ξαφνικά και άδικα. Ωστόσο δεν ήταν ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της Εξτρεμαδούρα ο μοναδικός που έχασε τη ζωή του…

Συγκεκριμένα, στο αυτοκίνητό του επέβαιναν και δύο ξαδέρφια του, ο 23χρονος Τζόναθαν Ρέγιες και ο Χουάν Μανουέλ Καλδερόν. Ο πρώτος έχασε τη ζωή του ακαριαία, ενώ ο δεύτερος διακομίστηκε στο νοσοκομείο με πολύ σοβαρά εγκαύματα (της τάξεως του 60%) και η κατάστασή του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.

Τι έδειξαν οι πρώτες έρευνες της Αστυνομίας

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας από το αστυνομικό ρεπορτάζ στην Ισπανία, η κύρια αιτία του τροχαίου φαίνεται πως ήταν η μεγάλη ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο ποδοσφαιριστής.

Στη χώρα της Ιβηρικής επισημαίνεται πως το αυτοκίνητο έτρεχε με 200 χλμ/ώρα όταν ξαφνικά ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες και το αυτοκίνητο πήρε φωτιά.

Η ισπανική εφημερίδα AS έφερε στο φως βίντεο από το σημείο της τραγωδίας, ενώ σοκάρουν οι εικόνες του αυτοκινήτου μετά τη σύγκρουση και την πυρκαγιά.

Το τροχαίο συνέβη περίπου στις 11:40 (ώρα Ισπανίας) στον δρόμο της επιστροφής του ποδοσφαιριστή στην Ουτρέρα, γενέτειρα πόλη του.

ρέγιες αυτοκίνητο

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς