20.9 C
Athens

2/2 ή ισοφάριση στους ημιτελικούς της Basket League;

Με τις αναμετρήσεις Προμηθέας-ΑΕΚ και Παναθηναϊκός-Περιστέρι συνεχίζεται σήμερα η φάση των ημιτελικών της Basket League

Στα σημερινά, δεύτερα ματς των ημιτελικών της Basket League, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αν η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός θα εξασφαλίσουν το απόλυτο πλεονέκτημα για πρόκριση στους τελικούς, κάνοντας το 2/2 ή αν ο Προμηθέας και το Περιστέρι θα καταφέρουν να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 1-1.

Στις 17:00 το απόγευμα, ο Προμηθέας υποδέχεται την ΑΕΚ στο κλειστό «Δημήτρης Τόφαλος», στο πλαίσιο της δεύτερης αναμέτρησης των ημιτελικών της Basket League. Στο πρώτο ματς οι Πατρινοί, έφτασαν μια «ανάσα» από το μπρέικ στο ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ να παίρνει δύσκολα τη νίκη με 83-82. Τόσο ο Μάκης Γιατράς όσο και ο Λούκα Μπάνκι αναμένεται να έχουν όλους τους παίκτες στην διάθεσή τους.

Μία ώρα αργότερα, στις 18:00, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ, με τους «πράσινους», μετά το εύκολο πέρασμά τους από το κλειστό «Ανδρέας Πανανδρέου» με 91-68, να θέλουν να κάνουν το 2-0 στη σειρά, εξασφαλίζοντας το προβάδισμα αναφορικά με την πρόκρισή τους στους τελικούς της Basket League. Ο Ρικ Πιτίνο, αναμένεται να στερηθεί τις υπηρεσίες του Λούκας Λεκάβιτσιους, καθώς ο Λιθουανός γκαρντ ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο γόνατο. Από την άλλη μεριά, ο Αργύρης Πεδουλάκης θα έχει όλους του τους παίκτες ετοιμοπόλεμους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς