17 C
Athens

Eφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος

Κατέληξε αργά το μεσημέρι της Παρασκευής προσβεβλημένος από το βακτήριο της λεγιονέλλας • H συγκινητική ανάρτηση του αδερφού του, Ευάγγελου Αντώναρου

Eφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής, ο δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος, αδερφός του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου, Ευάγγελου Αντώναρου.

Ο Μάνος Αντώναρος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. προσβεβλημένος από το βακτήριο της λεγιονέλλας.

Με ανάρτησή του στο διαδίκτυο, πριν λίγες ημέρες, ο Ευάγγελος Αντώναρος είχε ευχαριστήσει τους φίλους και γνωστούς της οικογένειας για τη στήριξή τους, ωστόσο έκανε λόγο για «άνιση μάχη».

Το θαύμα, στο οποίο όλοι ήλπιζαν, δεν έγινε και ο Μάνος Αντώναρος άφησε σήμερα Παρασκευή την τελευταία του πνοή.

Σήμερα ήταν και πάλι ο Ευάγγελος Αντώναρος που δημοσιοποίησε την είδηση του θανάτου του αδερφού του, μέσω ανάρτησής του στο facebook:

Με ανείπωτο πόνο στη καρδιά μου αποχαιρετώ σήμερα το μονάκριβο και πολυαγαπημένου μου αδελφό, τον Μάνο. Μας είπε αντίο σήμερα το μεσημέρι μετά από μια άνιση μάχη 20 ημερών. Χάνω τον άνθρωπο που μεγαλώσαμε μαζί στη κρεβατοκάμαρα της οδού Φορνέζη, που παίζαμε πόλεμο με πλαστικά σπαθιά στη πίσω βεραντούλα της μονοκατοικίας μας, που μαλώναμε και μονιάζαμε. Που μπήκαμε κι οι δυο στη δημοσιογραφία -από άλλα μετερίζια. Εκείνος μποέμ δημιουργικός με μοναδική πέννα και άφθαστες σύγχρονες φρέσκες ιδέες. Λατρευτός στις παρέες, με χιούμορ κι αγάπη για τους ανθρώπους. Θα μου λείψεις Μάνο μου. Θα μου λείψουν οι παρατηρήσεις οι υποδείξεις που μου έκανες από αγάπη. Εμένα του πιο συμβατικού. Να ήξερες πόσο σοβαρά τις έπαιρνα, να ήξερες μόνο… Πόσο θα μου λείψουν όλα αυτά. Αλλά κυρίως εσύ που μ έβγαζες τόσο συχνά από τη γκριζάδα της… ρουτίνας μου. Ησουν/είσαι σπουδαίος άνθρωπος. Και γι’ αυτό αθόρυβος…

Ο Μάνος Αντώναρος είχε εργαστεί ως αρθρογράφος στις εφημερίδες Ελεύθερος Τύπος, Εθνος, Βραδυνή, Εξπρές, Κέρδος, Αθλητική Ηχώ και σε περιοδικά, ενώ υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του Αθήνα 9.84.

Είχε υπάρξει διευθυντής στο Κανάλι-5 και παραγωγός στον ΑΝΤ1 Radio και στον Alpha.

Στην τηλεόραση εργάστηκε κατ’ αρχάς στην παραγωγή ειδήσεων του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, διευθυντής προγράμματος στον ΣΚΑΪ, διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων του MEGA,  παρουσιαστής 2 εκπομπών στο Seven-X και συντονιστής στο δορυφορικό πρόγραμμα της ΕRT-SAT.

Ασχολήθηκε με το διαδίκτυο από το ξεκίνημά του στην Ελλάδα και υπήρξε ένας από τους πρώτους bloggers. Μιλούσε γερμανικά και αγγλικά.

Ηταν γιος του σπουδαίου σκιτσογράφου Αρχέλαου και πατέρας δύο παιδιών, της Αθηνάς και του Αρχέλαου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς