20 C
Athens

Γιέφτοβιτς: Ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον του Άρη

Ενήμερος για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Άρη, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Μίλαν Γιέφτοβιτς

Ο Άρης καταστρώνει ήδη τα πλάνα του ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, εξετάζοντας αρκετές περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση της ομάδας. Ένας απ’ αυτούς, όπως αναφέρουν εδώ και μερικές ημέρες τα δημοσιεύματα από την Σερβία, είναι και ο Μίλαν Γιέφτοβιτς.

Μάλιστα, ο μεσοεπιθετικός του Ερυθρού Αστέρα, μιλώντας στο «hotsport.rs», εμφανίστηκε ενήμερος για το φημολογούμενο ενδιαφέρον των «κίτρινων», λέγοντας μεταξύ άλλων πως την επόμενη χρονιά θέλει να αγωνίζεται κανονικά, μιας και στην ομάδα του Βελιγραδίου δεν βρήκε τον χρόνο συμμετοχής που θα επιθυμούσε.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής:

«Οι ατζέντηδες μου δεν μου τηλεφώνησαν ακόμα, αλλά ναι ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον του Άρη. Την προηγούμενη σεζόν την πέρασα στον πάγκο, θέλω την επόμενη να αγωνίζομαι κανονικά. Θα μιλήσω πρώτα με τον σύλλογό μου. Αν υπάρχει πλάνο να παίζω περισσότερο θα είναι υπέροχο και θα μείνω. Αν είναι να συνεχίσει έτσι η κατάσταση προτιμώ να πάω κάπου που θα με υπολογίζουν περισσότερο. Έκανα το όνειρό μου σαν παιδί, κέρδισα έναν τίτλο με τον Ερυθρό Αστέρα, τώρα θέλω να παίξω».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς