17.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Περιμένει τις απαντήσεις των Σκρτελ και Αγιού

Προτάσεις στους Μάρτν Σκρτελ και Αντρέ Αγιού έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος περιμένει τις απαντήσεις των δυο ποδοσφαιριστών

Οι Ερυθρόλευκοι, μετά τις σπουδαίες μεταγραφές των Ζοσέ Σα και Ματιέ Βαλμπουενά, συνεχίζουν να κινούνται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» έχουν ήδη κάνει επίσημο το ενδιαφέρον τους τόσο στον Μάρτιν Σκρτελ όσο και στον Αντρέ Αγιού.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει τις προτάσεις του στους δύο παίκτες, περιμένοντας τις απαντήσεις τους. Ο Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός, εξετάζει όλες τις πιθανές του επιλογές, καθώς φέρεται να έχει προτάσεις από την Ρέιντζερς, την Πάρμα, αλλά και την Φενέρμπαχτσε, η οποία θέλει να του ανανεώσει το συμβόλαιο. Μάλιστα, από την Τουρκία «βγαίνει» πως στο «παιχνίδι» της απόκτησής του έχει μπει και η Νιούκαστλ.

Σε ότι αφορά τον Γκανέζο επιθετικό, ναι μεν δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2021 με την Σουόνσι, αλλά δεν είναι στα βασικά της πλάνα ενόψει της επόμενης σεζόν, με τους Πειραιώτες να κρατούν στάση αναμονής και στις δύο περιπτώσεις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς