18 C
Athens

Η νέα πρόταση της Φενέρ σε Σκρτελ και η αισιοδοξία του Ολυμπιακού

Το FWS αναλύει τους λόγους για τους οποίους ο Ολυμπιακός συνεχίζει να αισιοδοξεί παρά τη νέα προσέγγιση των Τούρκων στον Σλοβάκο διεθνή

Η περίπτωση του Μάρτιν Σκρτελ είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες και ταυτόχρονα από τις πιο δύσκολες για τον Ολυμπιακό. Πρώτον, επειδή πρόκειται για έναν παίκτη υψηλού επιπέδου με παραστάσεις που όλοι οι ποδοσφαιριστές θα ζήλευαν. Και δεύτερον, επειδή δε βρίσκεται στη λίστα αποχωρήσεων της Φενέρ και η τουρκική ομάδα θέλει να τον διατηρήσει στο δυναμικό της.

Ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης έχει καταθέσει νέα πρόταση στον πολύπειρο στόπερ, περιμένοντας την απάντησή του. Αν και δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές ποσό, οι πληροφορίες λένε πως δεν ξεπερνά το 1,8 εκ. ευρώ.

Για ποιον λόγο μπορεί να αισιοδοξεί ο Ολυμπιακός; Οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει μια πρόταση στον Σκρτελ που προβλέπει 1,2 εκ. καθαρά ετησίως συν μπόνους, βάσει των οποίων θα μπορούσαν οι αποδοχές του Σλοβάκου να φτάσουν το ενάμισι εκ. ευρώ. Και πάλι είναι λιγότερα χρήματα από αυτά που – σύμφωνα πάντα με πληροφορίες – προσφέρει η Φενέρ, όμως η διαφορά είναι στη διάρκεια.

Οι Τούρκοι μιλούν για ετήσιο συμβόλαιο, την ώρα που ο Ολυμπιακός έχει προτείνει διετές στον διεθνή στόπερ. Λαμβάνοντας υπόψη την επιθυμία του παίκτη για διετές ή ακόμα και τριετές συμβόλαιο, η ερυθρόλευκη προσέγγιση έχει πολλές πιθανότητες – υπό τις παρούσες συνθήκες – να στεφθεί με επιτυχία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς