16.6 C
Athens

Ισπανία: Αυτό το ματς οδήγησε την αστυνομία στην έναρξη της επιχείρησης για στημένους αγώνες

Η νίκη της Νάστικ στην έδρα της Ουέσκα έφερε αλυσιδωτές εξελίξεις στην υπόθεση των στημένων αγώνων στην Ισπανία

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ισπανία η είδηση της σύλληψης πολλών ανθρώπων του ποδοσφαιρικού κόσμου με σοβαρότατες κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, χειραγώγηση αγώνων καθώς και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ στη χώρα της Ιβηρικής, το ματς που οδήγησε την αστυνομία στην έναρξη επιχείρησης ήταν το περσινό Ουέσκα – Νάστικ (δεύτερη κατηγορία) που έγινε στα πλαίσια της 41ης αγωνιστικής.

Η Ουέσκα είχε ήδη εξασφαλίσει την άνοδο, ενώ η Νάστικ ήθελε μόνο νίκη για να εξασφαλίσει την παραμονή της. Ανήμερα της αναμέτρησης, οι περισσότερες στοιχηματικές είχαν κλειδώσει το παιχνίδι, καθώς είχαν παιχτεί πάρα πολλά χρήματα στη νίκη των φιλοξενούμενων. Αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι είχαν εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική την άνοδο στη La Liga.

Μιάμισι ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης υπήρξε ύποπτος στοιχηματισμός σε Ουκρανία και Ασία. Τελικά η αναμέτρηση έληξε 0-1 χάρη στο γκολ του Ούτσε στο 72ο λεπτό και η Νάστικ εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή.

Δείτε εδώ στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς