23.2 C
Athens

Επιβεβαίωσε την παρουσία του Γιάννη στην Εθνική ο Μπαντενχόλζερ!

Κανονικά αναμένεται να ενισχύσει τις προσπάθειες της Εθνικής Ελλάδος στο Παγκόσμιο της Κίνας ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο τεχνικός των Μπακς, Μάικ Μπαντενχόλζερ, μέσω δηλώσεών του επιβεβαίωσε επί της ουσίας την παρουσία του «Greek Freak» στο Παγκόσμιο της Κίνας με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος. Ο Αμερικανός κόουτς μάλιστα, ανέφερε πως είναι μεγάλη τιμή για τους παίκτες να αγωνίζονται με το εθνόσημο στο στήθος, ενώ αποθέωσε για μια ακόμα φορά τον Γιάννη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μάικ Μπαντενχόλζερ: «Όλοι θέλουν να παίξουν με τις Εθνικές τους. Έχουμε τον Κρις στην Team USA. Είναι μεγάλη τιμή. Έχουν στόχο και δουλεύουν σκληρά για αυτό. Όσο για τους Γιάννη και Ιλιασόβα, οι Εθνικές τους βασίζονται σε αυτούς και η προετοιμασία τους θα είναι πολύ σκληρή. Βρισκόμαστε σε συνεννόηση για το πως θα διαχειριστούν το κορμί τους. Τιμή μας να είναι στις εθνικές τους».

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είπε: «Για τους οπαδούς μας και τον οργανισμό των Μπακς να έχουμε έναν MVP είναι πολύ σπάνιο και ελπίζω να το απολαύσουμε. Έχουμε έναν εκπληκτικό παίκτη σαν τον Γιάννη. Είναι εκπληκτικό που έχουμε τον Γιάννη στην ομάδα. Ο Γιάννης είναι ακόμα στα πρώτα στάδια της καριέρας του. Θα γίνεται συνεχώς καλύτερος».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς