27.5 C
Athens

Άρνεσεν: Ο Κουλούρης βρίσκεται στη λίστα μας

Το γεγονός πως ο Ευθύμης Κουλούρης βρίσκεται στη λίστα της Άντερλεχτ επιβεβαίωσε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Φρανκ Άρνεσεν

Ο Ευθύμης Κουλούρης πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με τον Ατρόμητο, στον οποίο αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, κατέκτησε και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της Super League, «αναγκάζοντας» αρκετές ομάδες να εξετάζουν την περίπτωσή του.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του «δικεφάλου του Βορρά» και νυν της Άντερλεχτ, Φρανκ Άρνεσεν, μιλώντας στην «Livesport», επιβεβαίωσε το γεγονός πως ο Έλληνας επιθετικός βρίσκεται στη λίστα της βελγικής ομάδας, η οποία ωστόσο δεν έχει σκοπό να καταθέσει άμεσα πρόταση στον παίκτη.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Φρανκ Άρνεσεν:

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι στην παρούσα φάση δεν έχουμε πρόθεση να καταθέσουμε πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον Ευθύμη Κουλούρη, εκφράζοντας το ενδιαφέρον μας. Είναι ικανός στράικερ, έχω προσωπική εικόνα για τις δυνατότητές του, βρίσκεται μέσα στη μεταγραφική λίστα μας, αλλά, επαναλαμβάνω, πως στην παρούσα φάση δεν υπάρχει πρόθεση από την Άντερλεχτ για να εμπλακούμε σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για μεταγραφή του παίκτη. Το όνομα του Κουλούρη συμπεριλαμβάνεται στη μεταγραφική λίστα μας, στην οποία όμως υπάρχουν άλλα 10 ονόματα στράικερ. Συνεπώς, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για άμεσο ενδιαφέρον. Οι μεταγραφές δεν είναι μια στατική διαδικασία. Θα αξιολογήσουμε τα δεδομένα για όλους τους στράικερ που μας ενδιαφέρουν και αναλόγως θα αποφασίσουμε αν θα επιδείξουμε έμπρακτο ενδιαφέρον για τον Κουλούρη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς