16.4 C
Athens

Μπρα ντε φερ για Εντουάρντο

Πλησιάζει στον Βραζιλιάνο κεντρικό χαφ ο Ολυμπιακός. Οι απαιτήσεις της Μπελενένσες και η μάχη με τη Σπόρτινγκ.

Σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του Εντουάρντο Ενρίκε είναι ο Ολυμπιακός. Οι τελευταίες πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι τα επόμενα εικοσιτετράωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα, καθώς τον παίκτη προσπαθεί να κλείσει και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Τα πράγματα τούτη την ώρα έχουν ως εξής: Ο Βραζιλιάνος κεντρικός χαφ αγωνίστηκε στην Μπελενένσες ως δανεικός από την Ιντερνασιονάλ. Τα δικαιώματα του 24χρουνου ποδοσφαιριστή κατέχουν η Ιντερνασιονάλ (50%) και η Κοϊμπρα (50%). Η Μπελενένσες με βάση την συμφωνία του περασμένου καλοκαιριού, έχει οψιόν αγοράς 3.000.000 ευρώ και μπορεί να κάνει χρήση της μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Η διοίκηση της πορτογαλικής ομάδας σκοπεύει να την ενεργοποιήσει άμεσα και ο Ολυμπιακός και η Σπόρτινγκ είναι έτοιμοι να τον αρπάξουν. Στην Πορτογαλία υποστηρίζουν πως η Μπελενένσες θα παραχωρήσει τον Εντουάρντο, είτε στους Ερυθρόλευκους είτε στους Πράσινους της Λισσαβώνας.

Σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό, η Μπελενένσες στην πρώτη επαφή ζήτησε 4.500.000 ευρώ. Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν σαφές ότι δεν πρόκειται να πάνε σε αυτά τα επίπεδα και η πορτογαλική ομάδα έπεσε στα 4.000.000. Οι Πειραιώτες θεωρούν ότι θα μειωθεί κι άλλο το ποσό, δηλαδή γύρω στα 3.500.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα ίδια χρήματα ζήτησε η Μπελενένσες και από την Σπόρτινγκ. Η ομάδα της Λισαβόνας δυσκολεύεται ακόμη και για τα 3.500.000, αλλά στην προσπάθεια να πάρει τον παίκτη, δίνει στην Μπελενένσες και έμψυχο αντάλλαγμα, έναν παίκτη με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Στην Πορτογαλία υποστηρίζουν πως ο πρόεδρος του συλλόγου Ρουί Πέδρο Σοάρες είναι δύσκολος στις διαπραγματεύσεις και χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί. Από τον Ολυμπιακό θεωρούν ότι μπορούν να τον φέρουν στα μέτρα τους και να υλοποιήσουν την επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς. Κοντός ψαλμός…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς