17.8 C
Athens

Μπαντενχόλζερ: Δεν είναι λύση να παίζει 44 λεπτά ο Γιάννης

Στην αντίδραση των Μπακς χωρίς τον Γιάννη στο παρκέ στάθηκε ο Μάικ Μπαντενχόλζερ, μετά το έκτο ματς κόντρα στους Ράπτορς

Ο τεχνικός των Μπακς, Μάικ Μπαντενχόλζερ, μετά το τέλος του έκτου παιχνιδιού κόντρα στους Ράπτορς, στο οποίο η ομάδα του ηττήθηκε με 100-94 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια, στάθηκε στο γεγονός πως τα «ελάφια» δεν βρήκαν λύσεις τα λεπτά που ο Γιάννης δεν ήταν στο παρκέ.

Όπως τόνισε ο Αμερικανός κόουτς, δεν είναι λύση να παίζει 44 λεπτά σε κάθε ματς ο «Greek Freak», ενώ δήλωσε υπερήφανος για την ομάδα του αναφορικά με την πορεία που πραγματοποίησε την φετινή σεζόν.

Πιο αναλυτικά δήλωσε τα εξής:

«Δεν πιστεύω πως το να παίζει ο Γιάννης 44 λεπτά είναι η λύση. Αν δεν μπορούμε να κερδίσουμε με εκείνον στο παρκέ για 40 λεπτά, τότε οι Ράπτορς αξίζουν την πρόκριση. Ο Γιάννης θα γίνει ακόμη καλύτερος. Νιώθω πως έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, όπως όλη μας η ομάδα. Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά όσα κάναμε στα playoffs απέναντι σε μια πραγματικά πολύ καλή ομάδα όπως οι Ράπτορς, αλλά και η πορεία μας μέχρι εδώ, κάνουν ξεχωριστή τη σεζόν για μας. Νιώθω ότι αυτή η ομάδα βρίσκεται ακόμη στην αρχή. Είμαστε στην αρχή του ταξιδιού μας και δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο περήφανος για αυτή την ομάδα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς