16.1 C
Athens

«Παράξενη η μη ανανέωση του συμβολαίου του Ιτούδη»

Στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Δημήτρη Ιτούδη από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναφέρθηκε ο γιος του Αλεξάντερ Γκομέλσκι, Βλάντιμιρ

Πολύ παράξενο θα φανεί στον υιό του «θρυλικού» Ρώσου προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αλεξάντερ Γκομέλσκι, Βλάντιμιρ το ενδεχόμενο οι Μοσχοβίτες να μην ανανεώσουν το συμβόλαιο του Δημήτρη Ιτούδη.

Μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του, ο Βλάντιμιρ Γκομέλσκι αναφέρθηκε στο έργο του Έλληνα κόουτς με άκρως κολακευτικά λόγια, λέγοντας πως πλέον ανήκει στην ευρωπαϊκή ελίτ.

Πιο αναλυτικά δήλωσε τα εξής: «Είναι ένας πολύ καλά εκπαιδευμένος, μεθοδικός και ειδικός στην τακτική προπονητής. Το μόνο που τού έλειπε ήταν η εμπειρία συνεργασίας με επαγγελματίες υψηλού επιπέδου. Σε αυτά τα πέντε χρόνια που πέρασε στην ΤΣΣΚΑ το απέκτησε και αυτό, εξελίχθηκε και πλέον ανήκει στην ελίτ των Ευρωπαίων προπονητών. Νομίζω ότι η μη ανανέωση του συμβολαίου ενός προπονητή, ο οποίος κέρδισε την Euroleague και είναι μέσα στους τρεις υποψηφίους για τον τίτλο του καλύτερου προπονητή της χρονιάς, θα φανεί κάπως παράξενη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς