20.7 C
Athens

Ανανέωσε με Κάσσο ο ΑΟΧ Κισσαμικός

Παίκτης του ΑΟΧ Κισσαμικού θα παραμείνει για δυο ακόμα χρόνια ο Πασχάλης Κάσσος

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πασχάλη Κάσσο για δυο ακόμα χρόνια ανακοίνωσε επίσημα ο ΑΟΧ Κισσαμικός. Ο 26χρονος επιθετικός ήταν από τους κορυφαίους παίκτες των Κρητικών στο πρωτάθλημα της Football League που ολοκληρώθηκε, βοηθώντας σημαντικά την ομάδα του να καταλάβει μια θέση στην πρώτη δεκάδα και να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στην Super League 2 της επόμενης σεζόν.

Η ανακοίνωση του ΑΟΧ Κισσαμικός:

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Πασχάλη Κάσσο για ακόμη δύο χρόνια. Ο Πασχάλης Κάσσος ήρθε στα Χανιά τον Ιανουάριο και αποτέλεσε έναν από τους βασικούς συντελεστές της “εισόδου” στην πρώτη δεκάδα, που σήμανε τη συμμετοχή της ομάδας μας στη Super League 2. Στο διάστημα αυτό συμμετείχε σε 16 παιχνίδια πρωταθλήματος (1 Κύπελλο Ελλάδας), έχοντας 4 γκολ και 4 ασίστ».

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, ο Πασχάλης Κάσσος ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα με μία τόσο υγιή ομάδα. Τη νέα σεζόν η ομάδα θα είναι ακόμα πιο καλή και με τη βοήθεια του κόσμου των Χανίων πιστεύω ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα και όσο πιο ψηλά μπορούμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς