16.2 C
Athens

Μαρινάκης: Είμαστε όλοι μαζί για το καλό του Πειραιά (vid)

Με το σύνθημα «σήμερα ο Πειραιάς αποφάσισε, σήμερα ο Πειραιάς νίκησε» άνοιξε την ομιλία του ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με το πλήθος που είχε κατακλύσει το Πασαλιμάνι να ξεσπά σε χειροκροτήματα. Στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του δημάρχου Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», Γιάννη Μώραλη.

«Εδώ στο Πασαλιμάνι πανηγυρίσαμε μεγάλες νίκες, πρωταθλήματα και ευρωπαϊκές επιτυχίες. Σήμερα γιορτάζουμε για αυτά τα τέσσερα χρόνια αλλά και για τα παιδιά μας που θέλουμε να τα κάνουμε περήφανα. Πάμε για άλλα τέσσερα χρόνια δημιουργίας ώστε να ολοκληρώσουμε το όραμά μας για αυτή την πανέμορφη πόλη, το πάθος μας, που όλοι αγαπάμε, τον Πειραιά μας. Αυτά τα όμορφα χαμόγελα που βλέπω καθημερινά όταν περπατώ στον Πειραιά μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε για το καλό των δημοτών και του Πειραιά μας».

Παράλληλα, ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού πέταξε και τα… καρφιά του: «Την περασμένη Κυριακή, μεταξύ λίγων φίλων και συγγενών, κάποιος μας ειρωνεύτηκε. Ξέρετε, τον Πειραιώτη δεν μπορεί να τον κοροϊδέψει κανείς. Μας είπε αυτό που λέμε εμείς στο ποδόσφαιρο τόσα χρόνια: «άντε γειά» . Εμείς δεν θα πούμε «άντε γειά», εμείς θα πούμε «ουστ» στους προδότες».

«Εμείς είμαστε όλοι μαζί για το καλό του Πειραιά» τόνισε κλείνοντας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς