15.6 C
Athens

Νίκος Μαντούβαλος: Οι λόγοι για να στηρίξετε ξανά τον «Πειραιά Νικητή»

Ο επικεφαλής του Αθλητικού τμήματος βόλεϊ του Ολυμπιακού, Νίκος Μαντούβαλος, είναι και πάλι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη.

Ο… Mr. Κούπα των ερυθρόλευκων τμημάτων πετοσφαίρισης έκανε έναν μίνι απολογισμό της θητείας του «Πειραιά Νικητή» στον Δήμο Πειραιά, αναλύοντας τους λόγους για τους οποίους οι δημότες θα πρέπει να δώσουν ξανά την ψήφο τους στον νυν Δήμαρχο και τους συνεργάτες του.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Νίκου Μαντουβάλου:

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να στηρίξετε και πάλι τον «Πειραιά Νικητή» και συνοπτικά σας παρουσιάζω ορισμένους από αυτούς.
Η εξασφάλιση 111.000.000 ? για τον Πειραιά μας, ξεπερνώντας εμπόδια που προκύπτουν από την δύσκολη πολιτική συγκυρία για την υλοποίηση του μεγαλύτερου αναπτυξιακού έργου που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην πόλη!
•Χρήματα που θα διατεθούν για σημαντικά έργα που θα δημιουργήσουν ένα ευνοϊκό περιβάλλον για τις επιχειρήσεις και θα ενισχύσουν τις κοινωνικές δομές.
Δημιουργήθηκαν 17.000 νέες θέσεις εργασίας, αριθμός που προκύπτει από τα στοιχεία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά.
Δρομολογήθηκαν μεγάλα έργα, πραγματοποιήθηκαν αναπλάσεις σε όλες τις μεγάλες πλατείες, δημιουργήθηκαν ή ανακατασκευάστηκαν 42 παιδικές χαρές.
Βελτιώθηκε η ποιότητα ζωής με την εμφύτευση 30.000 νέων φυτών που ομορφαίνουν την εικόνα της πόλης.
Αναδείχθηκε ο Πειραιάς σε προορισμό πολιτισμού, αθλητισμού και τουρισμού προσδίδοντάς του τουριστική ταυτότητα!
Μειώθηκαν κατά 10% τα δημοτικά τέλη!
•Όλα τα παραπάνω αποτελούν ένα μέρος από τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής, με το έργο μας να βρίσκεται στα μισά μετά από τα 5 χρόνια της πρώτης θητείας.
Προφανώς και δεν λύθηκαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας. Αλλά αναμφίβολα έχουμε δείξει έμπρακτα την ικανότητά μας ως συνδυασμός για να συνεχίσουμε το έργο αυτό που θα κατατάξει τον Πειραιά μας στο επίκεντρο και το Λιμάνι μας , το κορυφαίο της Ευρώπης!
?Για το λόγο αυτό την Κυριακή 26 Μαΐου, ζητάω και διεκδικώ την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας προς το πρόσωπό μου, για να συνεχίσω να συμβάλω και εγώ από την πλευρά μου στο σπουδαίο έργο του συνδυασμού μας. Με τη δική σας στήριξη θα συνεχίσω τις προσπάθειες μου, για την πόλη που ζω, εργάζομαι και αγαπώ.
✌?Για τον Πειραιά μας!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς