17.9 C
Athens

Ρόμπεν: Γι’ αυτό έφυγα από την Ρεάλ

Τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από την Ρεάλ Μαδρίτης για την Μπάγερν Μονάχου το 2009, αποκάλυψε ο Άριεν Ρόμπεν

Ο Άριεν Ρόμπεν αποτελεί παρελθόν από την Μπάγερν Μονάχου ύστερα από 10 χρόνια, στα οποία κατέκτησε πολλούς τίτλους, αλλά και ατομικές διακρίσεις. Ο 35χρονος Ολλανδός, σε δηλώσεις του ανέφερε πως η μεταγραφή του στους Βαυαρούς ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρε στη ζωή του.

Παράλληλα, μίλησε και για τους λόγους που τον οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου από την Ρεάλ Μαδρίτης το 2009, λέγοντας πως δεν ήταν μόνο η άφιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και το γεγονός πως οι «Μερέγχες» ήθελα να εξοικονομήσουν χρήματα, μετά και τις προσθήκες των Κακά, Μπενζεμά και Τσάμπι Αλόνσο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Άριεν Ρόμπεν:

«Δεν ήταν μονάχα η απόκτηση του Κριστιάνο. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ μας είχε πει ότι μετά τις προσθήκες των Κριστιάνο, Κακά, Μπενζεμά και Τσάμπι Αλόνσο, έπρεπε να βγάλει κάποια χρήματα ο σύλλογος από τις αποχωρήσεις παικτών. Ήταν δύσκολο με την αλλαγή στην προεδρία της Ρεάλ. Αισθανόμουν άνετα και έπαιζα καλά, όμως, όταν πλέον εξυπηρετούνται συμφέροντα, δεν έχεις πολλές επιλογές. Είτε αποχωρείς, είτε αποφασίζεις να συνεχίζεις να παλεύεις. Η απόφασή μου δεν ήταν καθόλου εύκολο. Δεν υπάρχει… γυρισμός, άλλωστε, όταν αποχωρείς από τη Ρεάλ. Η Μπάγερν τότε δεν ήταν επιτυχημένη στην Ευρώπη, όμως ήταν η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει στην καριέρα μου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς