19 C
Athens

Ψάχνει το μπαμ με Γοδίν ο ΠΑΟΚ

Την υπέρβαση με την απόκτηση του πρώην κεντρικού αμυντικού της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Γοδίν φαίνεται πως θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ

Μετά την άρνηση του Φερνάντο Βαρέλα, στην πρόταση του ΠΑΟΚ για ανανέωση του συμβολαίου του, στον «δικέφαλο του Βορρά» «σκανάρουν» την αγορά προκειμένου να βρουν το ιδανικό αντικαταστάτη του.

Όπως αναφέρει η «Livesport», οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ επιθυμούν να κάνουν το μεγάλο «μπαμ» με την απόκτηση του «μεγάλου» Ντιέγκο Γοδίν, ο οποίος πριν λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ανιψιός του Ιβάν Σαββίδη και μέλος του ΔΣ του «δικεφάλου του Βορρά», Γιάννης Σαββίδης φαίνεται πως μίλησε με τον 33χρονο Ουρουγουανό αμυντικό, προκειμένου να διαπιστώσει εάν επιθυμεί να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Διαπραγματευτικό ατού για τον ΠΑΟΚ, θα μπορούσε να αποτελέσει και η παρουσία του συμπατριώτη του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος θα μπορούσε να τον πλησιάσει. Παρόλα αυτά, η περίπτωση Γοδίν μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς όπως είναι φυσικό ο παίκτης έχει προτάσεις από κορυφαίες ομάδες του ιταλικού, αλλά και του ισπανικού πρωταθλήματος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς