21.6 C
Athens

Μαχαίρωσαν οπαδό του Ολυμπιακού στα Πετράλωνα

Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου στην Αθήνα, κάηκε το Κουκάκι, ανυπολόγιστες καταστροφές σε καταστήματα και αυτοκίνητα

Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου στην Αθήνα. Ομάδα οπαδών του Παναθηναϊκού πήγε στις 10.30μ.μ. στην πλατεία Μερκούρη στα Άνω Πετράλωνα κι επιτέθηκε σε φίλους του Ολυμπιακού που συχνάζουν σε καφενείο της περιοχής. Στις συμπλοκές που ακολούθησαν μαχαιρώθηκε οπαδός του Ολυμπιακού, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο, ενώ οι Παναθηναϊκού έκαναν γυαλιά καρφιά το καφενείο, προκαλώντας τεράστιες ζημιές, με καπνογόνα, πέτρες, βόμβες μολότοφ.

Στη συνέχεια οι οπαδοί του Ολυμπιακού που αναγνώρισαν στους επιτιθέμενους έναν Αλβανό οπαδό του Παναθηναϊκού, πήγαν στην πλατεία Κουντουριώτου στο Κουκάκι κι έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων και πολλά αυτοκίνητα. Οι συγκεκριμένοι οπαδοί που επέβαιναν σε μηχανάκια πήγαν στην πολυκατοικία που μένει ο Αλβανός οργανωμένος οπαδός στην Παιδική Χαρά στο Κουκάκι και για αντίποινα προξένησαν καταστροφές. Η κινητοποίηση της αστυνομίας οδήγησε στην εκτόνωση της κατάστασης, όμως μετά το μαχαίρωμα ξέσπασε βεντέτα ανάμεσα στους χούλιγκαν με ανεξέλεγκτες εξελίξεις.

Το παράδοξο είναι ότι η Αστυνομία έχει αποκρύψει την είδηση, προφανώς με άνωθεν εντολή, προκειμένου να εξωραϊσει την κατάσταση ζούγκλας που έχει δημιουργηθεί στην αθηναϊκή πρωτεύουσα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς