22.5 C
Athens

Αποκάλυψη: Ο Στέλιος Συμεωνίδης δεν είναι ψεύτης, είναι ένας… σούπερ ήρωας!

To FWS.gr αποκαλύπτει τις μυστικές ιδιότητες του αρχιδιαιτητή και θέτει ένα απλοϊκό ερώτημα: πως γίνεται να έχει υπογράψει δυο μέρες μετά αφού στις 16/5 τα πρακτικά είχαν ακόμη δυο υπογραφές;

Το σαθρό οικοδόμημα του ελληνικού μπάσκετ παραπαίει. Οι κινήσεις της ΚΑΕ Ολυμπιακός έχουν προκαλέσει πανικό σε όσους προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρατήσουν όρθιο το… οσονούπω ερείπιο της ΕΟΚ. Και σε αυτή την προσπάθεια είναι μοιραίο να εκτεθούν, ακόμα και να αυτοενοχοποιηθούν!

Το απόγευμα της Δευτέρας ο Ολυμπιακός έδωσε στη δημοσιότητα τα πρακτικά της κλήρωσης/ορισμού της 26ης αγωνιστικής. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο επίσημο χαρτί, ο Στέλιος Συμεωνίδης αποχώρησε λίγο πριν εισέλθουν οι εκπρόσωποι των σωματείων για τη διαδικασία της κλήρωσης επικαλούμενος αδιαθεσία. Νωρίτερα, ο Συμεωνίδης είχε προτείνει τη χορήγηση άδειας στον Παναγιώτη Αναστόπουλο προκειμένου να συμμετάσχει σε αγώνα της Βαλτικής, η οποία όμως δεν έγινε αποδεκτή.

Αφού αποχώρησε λοιπόν, η κλήρωση/ορισμός ολοκληρώθηκε και στη συνέχεια οι δυο παρόντες της ΚΕΔ (Ταβουλαρέας και Κορομηλάς) υπέγραψαν τα πρακτικά. Όχι όμως και ο απών Συμεωνίδης, ο οποίος αποχώρησε πριν την έναρξη της διαδικασίας.

Πριν από λίγη ώρα, ο Στέλιος Συμεωνίδης φέρεται να δήλωσε πως υπέγραψε δυο μέρες αργότερα τα συγκεκριμένα πρακτικά. Εδώ λοιπόν αρχίζει το πανηγύρι.

Όπως θα προσέξετε, στην κορυφή του εγγράφου υπάρχει μια ημερομηνία. Είναι η ημερομηνία αποστολής του φαξ από την ΕΟΚ στο ΑΣΕΑΔ. Όπως αντιλαμβάνεστε, από τις 3/5 που έγινε η κλήρωση/ορισμός μέχρι τις 16/5 μεσολαβούν 13 μέρες. Σε αυτό το διάστημα υπογραφή Συμεωνίδη δεν υπήρχε! Άρα, τα περί δυο ημερών αργότερα καταρρίπτονται πανηγυρικά.

Το πιο αστείο βεβαίως είναι άλλο. Πως γίνεται ο κύριος Συμεωνίδης να βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, από τη στιγμή που αποχώρησε πριν την είσοδο των εκπροσώπων των ομάδων; Ή είναι ο Flash της DC Comics ή είναι κάτοχος άκρως απόρρητης τεχνολογίας ή έστω γνώστης μυστικών που του δίνουν τη δυνατότητα να τηλεμεταφέρεται. Όπως ο Doctor Strange της Marvel. Με απλά λόγια, ο Στέλιος Συμεωνίδης πρέπει να είναι ένας σούπερ ήρωας…

Το FWS θα συνεχίσει τον αγώνα για την εξυγίανση του ελληνικού μπάσκετ. Πριν όμως έρθει η εξυγίανση, μάλλον θα πρέπει να μεσολαβήσει οριστική κατεδάφιση…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς