19.7 C
Athens

ΟΦΗ: Με Φερέιρα, αλλά χωρίς Μιχόγεβιτς κόντρα στον Πλατανιά (pic)

Με τον Φελίπε Φερέιρα, αλλά χωρίς τον Μιχόγεβιτς στη σύνθεσή του θα υποδεχθεί τον Πλατανιά ο ΟΦΗ την Τετάρτη (22/5) στο δεύτερο παιχνίδι για τα μπαράζ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει του δεύτερου αγώνα μπαράζ με τον Πλατανιά στο «Θ. Βαρδινογιάννης», την Τετάρτη (22/5, 19:00). Ο Χάιμε Βέρα είδε τόσο τον Φελίπε Φερέιρα όσο και τον Γιώργος Στρέζο να προπονούνται κανονικά και να τίθενται αμφότεροι στη διάθεσή του για το μεγάλο αυτό ματς.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο Μιχόγεβιτς, ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στον ορθό μηριαίο που τον ταλαιπωρούσε.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ: Στρέζος, Σωτηρίου, Αργυρόπουλος, Παπάζογλου, Κοροβέσης, Μπράουν, Σακόρ, Νάστος, Παπαστεριανός, Μεγιάδο, Ναμπί, Νέιρα, Ντίνας, Κουτσιανικούλης, Γιακουμάκης, Βαζ, Σάσι, Φερέιρα Σόουζα, Βουό, Πέρσον.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η αποστολή του @oficrete για τον αγώνα ρεβάνς με τον @plataniasfc (22/5)______ Our squad list for the game against Platanias FC #ofiplat #oficrete #ofifc #oficretefc #superleaguegreece #superleague #crete #greece #football

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OFI Crete F.C. (@oficrete) στις

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς