22.6 C
Athens

Νιούκαστλ και Μπράιτον για Κούτρη

Οι δύο αγγλικές ομάδες ετοιμάζονται να καταθέσουν προσφορές στον Ολυμπιακό για τον Έλληνα αμυντικό

Ο Λεονάρντο Κούτρης θα ενσωματωθεί την Τετάρτη (22/6) στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας εν όψει του φιλικού αγώνα με την Τουρκία, στις 30 του μήνα στην Αττάλεια και κυρίως για την προετοιμασία για τα παιχνίδια με την Ιταλία (8/6) και την Αρμενία (11/6) στα προκριματικά του Euro 2020. Την ίδια ώρα, εντείνεται ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον ξένων ομάδων για την απόκτησή του και ο Ιούνιος αναμένεται να είναι ιδιαίτερα θερμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, η Νιούκαστλ και η Μπράιτον ετοιμάζονται να καταθέσουν προτάσεις στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του αριστερού μπακ χαφ. Οι διοικήσεις των δύο ομάδων έχουν πάρει τις εκθέσεις των σκάουτερ των τεχνικών επιτελείων και είναι έτοιμες να κάνουν το επόμενο βήμα.

Ο Ράφα Μπενίτεθ χρησιμοποίησε στη θέση του αριστερού μπακ χαφ στο πρώτο μισό της περιόδου τον Πολ Ντάμετ και στο δεύτερο τον Ματ Ρίτσι που είναι περισσότερο εξτρέμ, παρά αμυντικός.

Όσο για την Μπράιτον, βασικός είναι ο Βραζιλιάνος Μπερνάρντο, που αποκτήθηκε πέρυσι από τη Λειψία έναντι 10 εκατ. ευρώ και δεύτερη επιλογή ο γνωστός μας από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, Γκαετάν Μπονγκ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς