21.2 C
Athens

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Champions League

Γνωστοί έχουν γίνει σε μεγάλο βαθμό από το βράδυ της Κυριακής (19/5), οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στον β' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ

Τους υποψήφιους αντιπάλους του στον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, γνωρίζει σε μεγάλο βαθμό από το βράδυ της Κυριακής (19/5) ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι, θα βρίσκονται ότι και να γίνει στο γκρουπ των ισχυρών και θα περιμένουν να δουν ποια εκ των Άρσεναλ ή Τσέλσι θα κατακτήσει το Europa League, ώστε να μάθουν οριστικά ποιους θα έχουν να αντιμετωπίσουν.

Αν κατακτήσει το τρόπαιο η Άρσεναλ, ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με μια εκ των Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία), Μπασακσεχίρ (Τουρκία) και Λίντσερ (Πολωνία). Αν όμως η Τσέλσι πάρει το κύπελλο, οι Μπασακσεχίρ και Λίντσερ θα πάνε στον γ’ προκριματικό γύρο και οι Ερυθρόλευκοι θα βρου απέναντί τους μια εκ των Βικτόρια Πλζεν και Αϊντχόβεν.

Η κλήρωση του β’ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ είναι προγραμματισμένη για τις 18 Ιουνίου και τα ματς θα διεξαχθούν στις 23/24 και 30/31 Ιουλίου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς