27.5 C
Athens

Παναθηναϊκός: Συμφώνησαν ΠΑΕ και ΚΑΕ για ενίσχυση του Ερασιτέχνη

Σε συμφωνία για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, μέσω των εισιτηρίων διαρκείας φαίνεται πως έχουν έρθει ΠΑΕ και ΚΑΕ

Όπως αναφέρει η «Livesport», η ΠΑΕ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συμφώνησαν ούτως ώστε οι κάτοχοι εισιτηρίων τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ να εγγράφονται ως μέλη του Ερασιτέχνη και μέσω μιας συνδρομής της τάξης των 50 ευρώ, να ενισχύονται να υπόλοιπα «πράσινα» τμήματα.

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Στέφανος Αυγουλές τόνισε επί του θέματος: «Έχουμε συμφωνήσει με την ΠΑΕ και την ΚΑΕ για συνεργασία σε αυτόν τον τομέα. Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας για ποδόσφαιρο και μπάσκετ θα προϋποθέτει την εγγραφή του φιλάθλου ως μέλους στον Ερασιτέχνη. Για τη μεμονωμένη αγορά εισιτηρίων έχουμε σκεφτεί μια ελάχιστη συνδρομή και θα το ανακοινώσουμε εντός Ιουνίου. Ακόμη δεν έχουμε πέσει οι υπογραφές, αλλά έχουμε συμφωνήσει προφορικά με ΠΑΕ και ΚΑΕ».

Τέλος, όπως έγινε γνωστό, οι φίλαθλοι που θα αγοράζουν το εισιτήριο διαρκείας τους και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ, δεν θα πληρώνουν διπλή συνδρομή, αλλά μόνο μια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς