16.4 C
Athens

Ο Μαρινάκης είναι #mexritelous με ΚΑΕ και Αγγελόπουλους!

Το FWS.GR αποκαλύπτει όσα είπε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ για την ομάδα μπάσκετ στο συνέδριο της Θύρας 7 

Το δικό του μήνυμα απόλυτης στήριξης στην ΚΑΕ Ολυμπιακός και συγκεκριμένα στους αδερφούς Αγγελόπουλους έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο συνέδριο της θύρας 7. Ο ιδιοκτήτης της ερυθρόλευκης ΠΑΕ μίλησε στους οργανωμένους πριν από τον Γιώργο Αγγελόπουλο και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του FWS.gr όταν ρωτήθηκε ποια είναι γνώμη του για τα τεκταινόμενα στο χώρο του μπάσκετ ήταν σαφέστος κι ενωτικός!

«Θεωρώ ότι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι θα αποφασίσουν μαζί σας, θα ακούσουν δηλαδή τι λέει και ο κόσμος του Ολυμπιακού. Σας λέω λοιπόν ότι αυτή την απόφαση που θα πάρουν, όποια και να είναι, εγώ θα την στηρίξω!». Σε εκείνο το σημείο ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα, αφού αντιλήφθηκε ότι ο Ολυμπιακός μέσα σε αυτή τη μοναχική μάχη που δίνει εναντίον όλων έχει βγει πιο ενωμένος από ποτέ!

Στη συνέχεια ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνέχισε: «Έχουμε δει εγκλήματα στο μπάσκετ και πρέπει βρεθεί τρόπος ώστε τα εγκλήματα να σταματήσουν. Αν δεν υπάρχει αυτός ο τρόπος, θα πρέπει να παρθούν ορισμένες δύσκολες αποφάσεις. Γιατί κι εγώ δεν θέλω να δω την ομάδα τη Δευτέρα να σφάζεται. Καλύτερα να μην τη δω. Σας επαναλαμβάνω ότι θα στηρίξω οποιαδήποτε απόφαση παρθεί. Για το καλό του Ολυμπιακού».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς