23.2 C
Athens

Μπαντενχόλζερ: Κάτι παραπάνω από τυχερός που έχω τον Γιάννη

Μέλι «έσταξε» για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στις δηλώσεις του μετά το δεύτερο παιχνίδι με τους Ράπτορς, ο προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπαντενχόλζερ

Ο προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς, Μάικ Μπαντενχόλζερ, στις δηλώσεις του μετά τη νίκη με 125-103 των «ελαφιών» επί των Ράπτορς και το 2-0 στη σειρά των τελικών της Ανατολής, αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Αμερικανός κόουτς δήλωσε κάτι παραπάνω από τυχερός που έχει τον «Greek Freak» στην ομάδα και εξήρε την δύναμη και το πάθος που βγάζει σε κάθε αγώνα.

Πιο αναλυτικά δήλωσε τα εξής: «Είμαι κάτι παραπάνω από τυχερός που έχω τον Γιάννη στην ομάδα μου. Παίζει τόσο δυνατά σε κάθε ματς, αφήνει και την ψυχή του στο παρκέ, κάθε φορά. Έκανε φοβερό ξεκίνημα και παρέσυρε όλη την ομάδα. Πιστεύω πως όλοι μας τραφήκαμε από το πώς μπήκε ο Γιάννης στον αγώνα».

Όσο για τα της αναμέτρησης με τους Ράπτορς τόνισε: «Ήταν μια εξαιρετική εμφάνιση. Έχουμε βρει έναν τρόπο να παίζουμε, που πιστεύουν οι παίκτες αλλά κι εμείς σε αυτόν. Κι όσο κερδίζεις με αυτόν τον τρόπο, τον πιστεύεις περισσότερο. Άρα δεν χρειάζεται να αλλάξουμε τίποτα. Θα πάμε έτσι και στο τρίτο και στο τέταρτο παιχνίδι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς