22.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Προχωράει για Σεμέδο και Μπρούνο

Τις επαφές τους για την απόκτηση των Ρούμπεν Σεμέδο και Μπρούνο συνεχίζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού

Τα ονόματα των Ρούμπεν Σεμέδο και Μπρούνο βρίσκονται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού, με τους ανθρώπους των Ερυθρολεύκων να προχωρούν τις συγκεκριμένες υποθέσεις.

Όσον αφορά τον Σεμέδο, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», τόσο ο Πέδρο Μαρτίνς όσο και ο Φρανσουά Μοντεστό έδωσαν τη θετική τους εισήγηση προκειμένου να αποκτηθεί ο ποδοσφαιριστής, τον οποίο θεωρούν εξαιρετική λύση για το κέντρο της άμυνας. Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι Πειραιώτες έχον ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη, με τον ίδιο να εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Πέρα από τον Σεμέδο, στον Ολυμπιακό συνεχίζουν τις επαφές τους και με τον Μπρούνο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, μετά την εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Ατρομήτου, επέστρεψε στη Λασκ Λιντς, από την οποία ήταν δανεικός. Όπως αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», οι Ερυθρόλευκοι πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του παίκτη, ωστόσο υπάρχει ακόμα διαφορά στο οικονομικό με την ομάδα του, η οποία ζητάει αρκετά χρήματα για την πώλησή του.

Στο ίδιο δημοσίευμα, γίνεται λόγος για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και για τον Ματέο Γκαρσία, ο οποίος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις τη φετινή χρονιά με τον Άρη. Παρόλα αυτά, η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι καθώς η Λας Πάλμας αξιώνει ένα ποσό που αγγίζει τα 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ ενδιαφέρον για τον Ισπανό εξτρέμ έχουν δείξει και ομάδες από το Μεξικό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς