17.9 C
Athens

Σισέ: Είναι σαν πατέρας για μένα ο Μαρτίνς

Ο Πάπε Αμπού Σισέ έσταξε... μέλι για τον προπονητή του στον Ολυμπιακό, ενώ μίλησε και για το μέλλον του

Ο Πάπε Αμπού Σισέ παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του και μίλησε για τον Ολυμπιακό, τη σχέση του με τον προπονητή Πέδρο Μαρτίνς καθώς και για το Κόπα Άφρικα και το μέλλον του.

Διαβάστε αποσπάσματα απ’ όσα είπε στη σελίδα madeinfoot.com:

«Ο προπονητής μου (σ.σ. Πέδρο Μαρτίνς) είναι σαν πατέρας για εμένα. Μέχρι που ήρθε στο νοσοκομείο να δει την κόρη μου που γεννήθηκε», ανέφερε για τον Πορτογάλο τεχνικό, ενώ στη συνέχεια επεσήμανε για το μέλλον του: «Δεν κλείνω πόρτες, αλλά δεν θέλω και να βιαστώ για τις επόμενες κινήσεις μου, όλα τα χρόνια ήμουν υπομονετικός. Αφήνω του ατζέντηδές μου να διαχειριστούν τα διαδικαστικά.

Αν κάποια στιγμή μου δοθεί η ευκαιρία να πάω σε μια ακόμα καλύτερη ομάδα, γιατί όχι;» με τον δημοσιογράφο της συνέντευξης να προσθέτει πως το προσεχές Κόπα Άφρικα που θα διεξαχθεί στην Αίγυπτο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Σισέ θα βρίσκεται στην 23άδα της Σενεγάλης, θα τον κάνει ακόμα πιο γνωστό και θα κεντρίσει τα βλέμματα και άλλων συλλόγων.

Παράλληλα, ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει πως πολλά παιδιά στη Σενεγάλη έχουν όνειρο να γίνουν επαγγελματίες και να αγωνιστούν στην Ευρώπη, ενώ δήλωσε περήφανος που θα εκπροσωπήσει την Εθνική του ομάδα σε τουρνουά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς