21.7 C
Athens

Φιλικές νίκες για την Ξάνθη με τοπικές ομάδες

Ο Μίλαν Ράσταβατς έμεινε ικανοποιημένος από την διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του

Η Ξάνθη επιβλήθηκε και στα δυο φιλικά που έδωσε σήμερα απέναντι σε, Ασπίδα Ξάνθης και Ορφέα Ξάνθης.

Ο Μίλαν Ράσταβατς χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές του στα δυο φιλικά, μένοντας ικανοποιημένος από την όρεξη που έδειξαν οι παίκτες του.

Στο πρώτο παιχνίδι με τον Ασπίδα Ξάνθης, η ομάδα του ΑΟΞ επιβλήθηκε με 2-0, χάρη στα γκολ των Κοβάσεβιτς (15’) και Μπρίτο (57’), ενώ στο δεύτερο φιλικό με τον Ορφέα Ξάνθης, η ομάδα του Σέρβου προπονητή επικράτησε εύκολα με 6-2. Οι σκόρερ σε αυτή την αναμέτρηση ήταν οι , Κάστρο (6’ πέναλτι, 27’), Θυμιάνης (8’), Μπαριέντος (32’), Τζουρίτσκοβιτς (πέναλτι 60’) και Τσιλιγγίρης (62’) με την ομάδα του Ορφέα να μειώνει με τους Τορομανίδη (45’) Χαλήλ Ιμπράμ (51’).

Στο παιχνίδι με την Ασπίδα η Ξάνθη αγωνίστηκαν με τους: Γκαραβέλη, Φασίδη (45’ Τριανταφύλλου), Χατζητερζόγλου, Τενεκέ (83’ Γράβα), Συλλά, Μελιόπουλο (83’ Τσιτσεκίδη), Κοβάσεβιτς, Τσαπάρη, Σουλεϊμάν, Μπρίτο, Φάκκη (45? Κοτόπουλο).

Στην αναμέτρηση με τον Ορφέα η θρακιώτικη ομάδα αγωνίστηκε τους: Σταθάκη (56’ Κοτσάκη), Μπαξεβανίδη, Λισγάρα, Θυμιάνη, Κασάδο, Καντά (56’ Μανίσογλου), Λεωντσάκο, Μπαριέντος (56’ Τσιλιγγίρη), Σαρπόνγκ, Κάστρο και Τζουρίτσκοβιτς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς