24.6 C
Athens

Στον πάγο η αύξηση των ομάδων της Super League 2

Η ΕΠΟ δεν συμπεριέλαβε το θέμα στην ημερήσια διάταξη, αλλά υπάρχουν σύμβουλοι που θέλουν να γίνουν 14 οι ομάδες από 12

Αν και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης, έριξε το μπαλάκι στην ΕΠΟ για το θέμα της πιθανής αύξησης των ομάδων της Super League 2 από 12 σε 14, στην ημερήσια διάταξη του ΔΣ της ΕΠΟ, που θα γίνει την Τετάρτη, τέτοιο θέμα δεν περιλαμβάνεται, κάτι που σημαίνει ότι η Ομοσπονδία δεν προτίθεται να το συζητήσει.

Αυτό δεν συνεπάγεται πως αποκλείεται να προκύψει αύξηση. Υπάρχουν αρκετά μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής που ενδιαφέρονται να προβιβαστούν περισσότερες ομάδες στην Super League 2.

Τα πάντα είναι ανοιχτά, καθώς και προς την κατεύθυνση της αύξησης οι αποφάσεις έχουν ληφθεί, οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων έχουν εγκριθεί, τα πρωταθλήματα έχουν τελειώσει και σε περίπτωση που οι ομάδες γίνουν 14, θα υπάρξουν νομικά προβλήματα, ιδιαίτερα από τη στιγμή που κάποιος δυσαρεστημένος προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Τετάρτης θα συζητηθεί και ο τρόπος διεξαγωγής του επόμενου κυπέλλου, στο οποίο θα υπάρχουν όμιλοι, ενώ δεν αποκλείεται να τεθεί ζήτημα διπλού τελικού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς