19 C
Athens

Παρουσιάστηκε ο Πέτριτς: Στόχος ο τελικός Κυπέλλου και η Ευρώπη με ΑΕΛ

Ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ παρουσιάστηκε επίσημα και έθεσε τους στόχους της νέας σεζόν

Ο διάδοχος του Τζιανλούκα Φέστα στον πάγκο της ΑΕΛ παρουσιάστηκε επίσημα από τον ιδιοκτήτη της θεσσαλικής ομάδας, Αλέξη Κούγια.

Αυτός είναι ο 49χρονος τεχνικός Γκόρνταν Πέτριτς, ο οποίος έθεσε ψηλά τον στόχο κάνοντας λόγο για παρουσία στον τελικό Κυπέλλου και ευρωπαϊκή έξοδο. Βοηθός του στον πάγκο των «βυσσινί» θα είναι ο συμπατριώτης του Αλεξάνταρ Γιόβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Να ευχαριστήσω το κλαμπ που μου δίνει την ευκαιρία να δουλέψω σε ένα μεγάλο σωματείο όπως είναι η ΑΕΛ. Θέλω να πιστεύω πως θα ανταπεξέλθω στην ευκαιρία που μου δίνεται. Στόχος είναι να πάμε στο τελικό Κυπέλλου και να βρεθούμε στις θέσεις της Ευρώπης. Αυτός είναι ο στόχος μου. Παίρνω ρίσκο που θέτω από νωρίς ψηλά τον πήχη».

Για τις πρώτες αλλαγές που θα κληθεί να κάνει: «Παρακολούθησα κάποιους αγώνες τις προηγούμενες ημέρες. Η ομάδα είναι και συμπαγής και πειθαρχημένη και γνωρίζω κάποιους παίκτες. Θα πρέπει να δουλέψω μαζί τους και μετά από λίγες εβδομάδες θα ζητήσω κάποιες αλλαγές. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα πιέσω καταστάσεις. Θέλω να δω τους παίκτες και μετά θα αποφασίσω αν χρειαστούμε αλλαγές».

Στο σύστημα που προτιμά: «Η φιλοσοφία μου είναι το 4-4-2 αλλά θα πρέπει να δούμε πως ανταποκρίνονται και οι ποδοσφιαιρστές μας σε αυτό. Όσον αφορά τη προετοιμασία θα πρέπει πρώτα να μάθουμε πότε ξεκινά το πρωτάθλημα και έπειτα θα αποφασίσουμε πότε θα ξεκινήσει και η προετοιμασία μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς