21.8 C
Athens

Δεν το κουνάει από την Ιντερνασιονάλ ο Μολέντο, γράφουν οι Βραζιλιάνοι

Ο Ροντρίγκο Μολέντο θεωρείται ο βασικός πυλώνας στο ρόστερ της Ιντερνασιονάλ και οι Βραζιλιάνοι δεν προτίθενται να τον παραχωρήσουν, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε νέο δημοσίευμα

Συνεχίζονται σε καθημερινή βάση τα δημοσιεύματα στη Βραζιλία που αναφέρονται στο μέλλον του πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού, Ροντρίγο Μολέντο.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Ιντερνασιονάλ που πρόσφατα σε δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχημένη σεζόν που διάγει στη χώρα του, βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους σύμφωνα με τα Μέσα στη Βραζιλία να έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του, ύψους 2 εκ. ευρώ και η οποία απορρίφθηκε.

Η Ιντερνασιονάλ απ’ ότι φαίνεται και με βάση τα όσα γράφτηκαν και την Παρασκευή στο «gauchazh.clicrbs.com.br» δεν δείχνει διατεθειμένη να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, ενώ μάλιστα φέρεται αποφασισμένη να τον διατηρήσει στις τάξεις της και στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο καθώς ο ίδιος αποτελεί τον βασικό πυλώνα στην αγωνιστική εξέλιξη όχι μόνο του έτερου κεντρικού αμυντικού Βίκτορ Κουέστα, αλλά και στη συνολική εικόνα του συλλόγου στο χορτάρι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς