21.4 C
Athens

«Αγοράζει τον Άλεφ η ΑΕΚ»

Ένα «βήμα» από την ολοκλήρωσή της παρουσιάζουν τα πορτογαλικά Μέσα τη συμφωνία μεταξύ ΑΕΚ και Μπράγκα για την αγορά του Άλεφ

Πολύ κοντά σε συμφωνία με την Μπράγκα για την αγορά του Άλεφ, φαίνεται πως βρίσκεται η ΑΕΚ. Όπως αναφέρει η «O’ Jogo», οι «κιτρινόμαυροι» τα έχουν βρει σε όλα με την πορτογαλική ομάδα και απομένουν μόνο οι τελικές λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τόσο η ΑΕΚ όσο και η Μπράγκα βγαίνουν κερδισμένοι απ΄ αυτό το deal, μιας και η «ένωση» θα πληρώσει λιγότερα απ’ τα 1,8 εκατ. ευρώ που προέβλεπε αρχικά η ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη, ενώ οι Πορτογάλοι θα λάβουν περισσότερα από τα 750.000 ευρώ, τα οποία είχαν δώσει στην Πόντε Πρέτα με σκοπό να αγοράσουν τον Άλεφ.

Πιο αναλυτικά η «O’ Jogo» αναφέρει: «Η ΑΕΚ θα προχωρήσει στην οριστική απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου. Η τελική συμφωνία αναμένεται να σφραγιστεί σύντομα, καθώς πρέπει να διευθετηθούν κάποιες τελικές λεπτομέρειες. Η Μπράγκα θα λάβει περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που είχε δαπανήσει το 2015 στην Πόντε Πρέτα για να κάνει δικό της τον Άλεφ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς