17.8 C
Athens

Παναθηναϊκός: Για ακύρωση της ποινής στην UEFA

Θέλουν να επανέλθουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις οι «πράσινοι»

Το σενάριο να απευθυνθεί στην UEFA, προκειμένου να διεκδικήσει την ακύρωση της ποινής αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις εξετάζει ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι», με τη στήριξη της νομικής τους ομάδας, σκέφτονται σοβαρά να προχωρήσουν την υπόθεση της επανεξέτασης της ποινής τους, σε περίπτωση που το «τριφύλλι» εξασφαλίσει την έξοδο για την Ευρώπη τη σεζόν 2020/21.

Σύμφωνα με τη Live Sport εδώ και καιρό έχει υπάρξει σχετική κουβέντα μεταξύ στελεχών της ΠΑΕ για το συγκεκριμένο ζήτημα, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει ληφθεί επίσημη απόφαση.

Οι «πράσινοι» φέρονται να είναι έτοιμοι να καταθέσουν τεκμηριωμένα στοιχεία και βάσιμα επιχειρήματα στην UEFA προκειμένου να διεκδικήσουν την ακύρωση αποκλεισμού για τον τρίτο χρόνο, αφού πιστεύουν ότι έχουν ελπίδες.

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει πεποίθηση ότι μπορεί να κερδίσουν αυτή την μάχη και θα επιστρέψουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς υπάρχουν δυνατά ατού σε αυτή την περίπτωση. Η μείωση του χρέους, η συνέπεια στους διακανονισμούς και στις εξοφλήσεις, η άδεια από την ΕΠΟ και η γενικότερη βελτίωση στα οικονομικά της ΠΑΕ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς