17.7 C
Athens

Αντετοκούνμπο: «Ακόμα κι όταν δεν παίζω καλά, η ομάδα μου είναι ικανή να αντιδράσει»

Στην βοήθεια των συμπαικτών του στάθηκε ο MVP των Μπακς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στη συνέντευξη τύπου για το τον τρόπο με τον οποίο οι Μπακς έφτασαν στο 1-0, αλλά και για το πώς σταμάτησαν τον Καουάι Λέοναρντ.

Αρχικά ο Γιάννης αναφέρθηκε στον MVP των Ράπτορς, δηλώνοντας : «Έκαναν πολύ καλή δουλειά. Είναι ο ηγέτης τους στην επίθεση. Έκαναν καλή δουλειά με το να τον στέλνουν αριστερά, εκείνος προσπαθούσε να πάει δεξιά και να βρει χώρους. Ο Καουάι είναι ο Καουάι. Θα πάρει δύσκολα σουτ, αλλά στο τέλος πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε. Τον κάναμε να μας νιώσει σε όλο το παιχνίδι. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε όλοι ως ομάδα, να τον κάνουμε να παίξει 1 εναντίον 5».

Για την συμβουλή που δέχθηκαν από τον προπονητή τους κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, είπε: «Στην δεύτερη περίοδο, ο κόουτς μας έλεγε να συνεχίσουμε να σουτάρουμε και να σταματήσουμε να διστάζουμε. Ήθελε να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον και να κυκλοφορούμε την μπάλα. Αυτό κάνουμε όλο το χρόνο κι έτσι θα συνεχίσουμε».

Για την βοήθεια που παίρνει πλέον επιθετικά από την ομάδα του, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιάννης: «Σημαίνει πολλά, είναι κάτι υπέροχο. Αυτό που συμβαίνει είναι τρελό. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, ακόμα κι όταν δεν παίζω εγώ καλά, αυτή η ομάδα είναι ικανή να αντιδράσει. Οι παίκτες από τον πάγκο παίζουν καλά. Είναι ωραία κάθε βράδυ. Εγώ δεν έκανα ένα καλό παιχνίδι, αλλά η ομάδα μου έκανε και μπορέσαμε να πάρουμε αυτή τη νίκη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς