22.6 C
Athens

Μένουν οι ανακοινώσεις για Σα

Ο Ζοσέ Σα θα συνεχίσει να φοράει τα κόκκινα γάντια

Ο Ζοσέ Σα θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πορτογάλος τερματοφύλακας τα βρήκε σε όλα με τους Ερυθρόλευκους, οι οποίοι αναμένεται να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του από την Πόρτο κρατώντας τον στον Πειραιά.

Οι «δράκοι» με βάση τη συμφωνία του περασμένου καλοκαιριού έχουν δικαίωμα επαναγοράς του 26χρονου πορτιέρε, αλλά πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν πως, στην παρούσα φάση, στη διοίκηση δεν σκέφτονται κάτι τέτοιο. Η Πόρτο κινείται για την απόκτηση βασικού γκολκίπερ εξετάζοντας περιπτώσεις, όπως του Σίλεσεν και του Νάβας.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον Σα, που θα επικυρωθεί με τις υπογραφές, οι Ερυθρόλευκοι θα ασχοληθούν με τον δεύτερο τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τον Πορτογάλο.

Ο Πέντρο Μαρτίνς έχει προκρίνει τη λύση του συμπατριώτη του Μαραφόνα, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Μπράγκα, ενώ ανοιχτή παραμένει η περίπτωση του Γιούρι Λοντίγκιν.

Σχετικά με τον Ιβάν Κουέγιαρ, οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως, είτε θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Λεγανές είτε θα συνεχίσει στη Βαγιαδολίδ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς