21.5 C
Athens

Άστραψε και βρόντηξε ο Μελισσανίδης στα Σπάτα: Είμαι απογοητευμένος…

Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα, καθώς και στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (14/5) ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Στα Σπάτα βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (14/5), ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης. Εκεί συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή της «ένωσης», Νίκο Λυμπερόπουλο, αλλά και τους παίκτες στους οποίους μίλησε με σκληρή γλώσσα, εκφράζοντάς τους την αγανάκτηση και την απογοήτευσή του για την άσχημη χρονιά, η οποία ολοκληρώθηκε με την απώλεια και του κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, μεταξύ άλλων προανήγγειλε και ριζικές αλλαγές, ενώ είπε πως ενδεχομένως κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές να μην μπορούν παραπάνω. Στη συνέχεια, μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπου θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τους συνεργάτες του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης:

«Πρώτα από όλα, να ξεκαθαρίσουμε πως εγώ είμαι ο πρώτος υπεύθυνος για την πορεία της ομάδας. Είμαι απογοητευμένος από την απώλεια του τίτλου, αλλά είμαι αποφασισμένος να κάνω το καλύτερο για την ομάδα, προκειμένου να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι δεν προσπαθήσατε στον τελικό Κυπέλλου ή ότι ήσασταν αδιάφοροι. Ίσως όμως να μην μπορείτε παραπάνω. Γι’ αυτό θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στην ομάδα. Αυτά που θα πω θα ακουστεί κάπως σκληρό. Όσοι θέλετε να φύγετε είστε ελεύθεροι να το κάνετε φέρνοντας πρόταση στην ομάδα. Όσοι δεν φέρετε πρόταση, από αυτούς που είναι προς παραχώρηση, τότε θα μείνουν και θα προπονούνται μόνοι τους».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς