16.1 C
Athens

Εβρά: Ο Πογκμπά θα φύγει από τη Γιουνάιτεντ (vid)

Για το μέλλον του Πολ Πογκμπά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε ο Πατρίς Εβρά

Ο παλαίμαχος μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πατρίς Εβρά αναφέρθηκε στον Πολ Πογκμπά και στο μέλλον του στους «κόκκινους διαβόλους». Ο Γάλλος, πρώην πλέον ποδοσφαιριστής, μίλησε στο «Sky Sports» και τον Γκάρι Νέβιλ, υποστηρίζοντας πως ο συμπατριώτης του θα αποχωρήσει από την ομάδα, μιας και αισθάνεται πως δεν τον θέλουν.

Ο Εβρά τόνισε πως παρόλο που ο Πογκμπά είναι πρώτος στα γκολ, αλλά και στις ασίστ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όλοι του ασκούν σκληρή κριτική σε κάθε ευκαιρία, καθώς στέκονται στην εκκεντρική εμφάνιση που «παρουσιάζει» μέσω των social media.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πατρίς Εβρά«Έχει τα περισσότερα γκολ και τις περισσότερες ασίστ κι όμως τον “σκοτώνουν”. Ναι, μπορεί ν’ αμφισβητούν το πόσο ηγετικός μπορεί να είναι στον αγωνιστικό χώρο στα τελευταία παιχνίδια και γι’ αυτό μπορείς ν’ ασκήσεις κριτική. Ωστόσο, ήταν ο καλύτερος παίκτης όλης της σεζόν. Νομίζω ότι θα φύγει γιατί αισθάνεται πως δεν τον αγαπούν. Επειδή είναι αυτός που είναι, όλοι του μιλούν για τα κουρέματα, τους χορούς και το Instagram».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς