24 C
Athens

Ολυμπιακός: Το «όχι» της Ιντερνασιονάλ για Μολέντο

Η δελεαστική προσφορά στον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, η αρνητική απάντηση της ομάδας του Πόρτο Αλἐγκρε στους Πειραιώτες και πρόταση για πρόωρη ανανέωση-επέκταση του συμβολαίου του.

Την πρόωρη ανανέωση-επέκταση του συμβολαίου του Ροντρίγκο Μολέντο επιθυμεί η Ιντερνασιονάλ. Το πρέσινγκ του Ολυμπιακού στον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, ενεργοποίησε την ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε η οποία, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Βραζιλία, σκοπεύει να προτείνει την επέκταση της συνεργασίας στον παίκτη, παρόλο που το ισχύον συμβόλαιο εκπνέει τον Ιούλιο του 2021, όταν δηλαδή ο Μολέντο θα είναι 34 ετών.

Η Ιντερνασιονάλ απέρριψε την πρόταση του Ολυμπιακού ύψους 2.000.000 και επιμένει στα 4.000.000 ευρώ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «globoesporte.com», επιβεβαιώθηκε η πληροφορία της προσφοράς των Ερυθρόλευκων, τονίζοντας δε ότι οι Πειραιώτες «έκαναν δελεαστική πρόταση στον ποδοσφαιριστή».

Ο Μολέντο έχει ετήσιες αποδοχές 600.000 και ο Ολυμπιακός φέρεται να του πρόσφερε σχεδόν τα διπλάσια, δηλαδή κοντά στα 1.100.000 ευρώ. Ωστόσο, «η Ιντερνασιονάλ είναι αμετακίνητη στη θέση της, ο παίκτης αποτελεί βασικό πυλώνα στο κέντρο της άμυνας για τον προπονητή Ονταϊρ Χέλμαν και δεν θέλει να τον παραχωρήσει», σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους.

Όσο η ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε επιμένει στα 4.000.000 ευρώ, η απόσταση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ιντερνασιονάλ δύσκολα μπορεί να καλυφθεί. Εκτός και αν σε ένα μήνα διαφοροποιηθούν τα δεδομένα. Ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός στο να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Ελλάδα, αλλά έχει συμβόλαιο, είναι βασικός και αναντικατάστατος και όλα εξαρτώνται από τον σύλλογο της Βραζιλίας.

Ο Ολυμπιακός, όπως έχουμε αναφέρει, έχει χτυπήσει και άλλες πόρτες, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει ως πρώτη επιλογή τον Γάλλο Ζερεμί Ματιέ που μένει ελεύθερος από την Σπόρτινγκ, ενώ ψηλά στη λίστα βρίσκεται και ο Σλοβάκος Μάρτιν Σκρτελ, το συμβόλαιο του οποίου με τη Φενέρμπαχτσε λήγει τον επόμενο μήνα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς