18 C
Athens

Break στο break οι Ερυθρόλευκες και προβάδισμα τίτλου!

Με τρομερή εμφάνιση στον Λαιμό, ο Ολυμπιακός έσπασε την έδρα της Βουλιαγμένης με 5-9 και μεταφέρει τη σειρά ξανά στο Παπαστράτειο σε πέμπτο ματς που θα κρίνει τον πρωταθλητή της Α1

Σε… διαδικαστικού χαρακτήρα μετέτρεψε την τέταρτη αναμέτρηση με τη Βουλιαγμένη ο Ολυμπιακός παρότι πήγε στον Λαιμό με την πλάτη στον τοίχο.

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου με νίκη στην έδρα της θα έκανε το 3-1 στη σειρά και θα πανηγύριζε την κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 2013, ωστόσο τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη είχαν άλλη άποψη και με επιβλητική εμφάνιση έκαναν μπρέικ στο μπρέικ (5-9) και μετέφεραν τη σειρά στο Παπαστράτειο όπου σε πέμπτο παιχνίδι θα κριθεί ο τίτλος της Α1.

Ουσιαστικά το παιχνίδι κρίθηκε στο δεύτερο οκτάλεπτο, εκεί όπου οι Ερυθρόλευκες έσφιξαν στην άμυνα και με κλεψίματα πέτυχαν τέσσερα γκολ προκαλώντας άγχος στη γηπεδούχο ομάδα η οποία βρήκε τα δύο πρώτα της γκολ με την Ελληνιάδη. Ουσιαστικά ο Ολυμπιακός βρήκε τέρματα από τις περισσότερες παίκτριες του και σε συνδυασμό με την αρνητική εμφάνιση της Βουλιαγμένης επιθετικά οδηγήθηκε άνετα στο break.

Με νίκη την Πέμπτη στην έδρα του, ο Ολυμπιακός θα στεφθεί πρωταθλητής, την ίδια ώρα που η Βουλιαγμένη θα επιχειρήσει να κάνει την έκπληξη για δεύτερη φορά φέτος στην έδρα του.

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 0-4, 2-2, 2-3

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς