15.6 C
Athens

Νίκος Μαντούβαλος, ο βολεϊκός πρωταθλητής του «Πειραιά Νικητή»

Ο... μίστερ Κούπα του ερυθρόλευκου βόλεϊ ζητά ξανά την ψήφο των Πειραιωτών για μια ακόμη θητεία στον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη «Πειραιάς Νικητής»

Ο Νίκος Μαντούβαλος είναι ο επικεφαλής του Αθλητικού τμήματος βόλεϊ του Ολυμπιακού και ουσιαστικά ο υπεύθυνος όλων των ερυθρόλευκων τμημάτων πετοσφαίρισης. Με σπουδαίο έργο – που μεταφράζεται σε κάμποσες κούπες – τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο τμήμα, ο μάνατζερ της ομάδες βόλεϊ του Θρύλου θα είναι και πάλι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη «Πειραιάς Νικητής».

Τους λόγους που ζητάει την ψήφο των Πειραιωτών για μια δεύτερη θητεία, τους εξηγεί ο ίδιος αναλυτικά…

Γιατί στηρίζω Μώραλη-Μαρινάκη: 

«Ως δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Πειραιάς Νικητής» θα είμαι και πάλι αρωγός στην προσπάθεια παραμονής του Γιάννη Μώραλη στη Δημαρχεία του Πειραιά, με γνώμονα τη συνέχιση του σημαντικού έργου που έχει πραγματοποιηθεί στον Δήμο μας  του και από το κοινό μας όραμα να καταστεί ο Πειραιάς παγκόσμιος προορισμός.  Η στήριξη μου στο πρόσωπο του Δημάρχου, αλλά και σε αυτό του κ. Μαρινάκη, η προσφορά του οποίου στα κοινά, είναι μεγάλη κατά την πρώτη θητεία, είναι δεδομένη. Η παρουσία του κ. Μαρινάκη στο συνδυασμό εγγυάται την ολοκλήρωση του έργου της δημοτικής αρχής και ότι ο Πειραιάς θα Νικήσει και πάλι».

Γιατί θέλω να προσφέρω:

«Η πρώτη θητεία του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» συνοδεύτηκε από σκληρή δουλειά αυτά τα 5 χρόνια για να γυρίσει σελίδα ο Πειραιάς, στρέφοντας το βλέμμα του στη θάλασσα και έχοντας ως ορίζοντα την ανάπτυξη.  Όραμά μας, να καταστεί ο Πειραιάς το πρώτο λιμάνι της Ευρώπης και προορισμός πολιτισμού,αθλητισμού και τουρισμού μέσω της επίλυσης διαχρονικών προβλημάτων της πόλης που επηρέαζαν αρνητικά την ποιότητα ζωής των δημοτών .Ένα από αυτά αποτελεί και το πρόβλημα των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ως μέλος του ΟΠΑΝ και μαζί με τους συναδέλφους μου, εργαστήκαμε,  θέτοντας στο επίκεντρο την παροχή δυνατότητας άθλησης στους δημότες, δημιουργώντας νέες εγκαταστάσεις και διοργανώνοντας αρκετές εκδηλώσεις μαζικού αθλητισμού.

Ως επικεφαλής της ομάδας Βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, γνωρίζω ότι ο προγραμματισμός αποτελεί βασικό στοιχείο για την επίτευξη των στόχων. Και για την επίτευξη των στόχων, χρειάζεται υπομονή, οργάνωση , πίστη στο όραμα και στις δυνατότητες μας. Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση του συνδυασμού μας,  για αυτό και σας ζητάω  να με τιμήσετε και πάλι με την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας, ούτως ώστε να βοηθήσω με την επανεκλογή μου στην πραγματοποίηση όσων ονειρευόμαστε για τον Πειραιά μας»

Νίκος Μαντούβαλος κούπα βόλεϊ 2019

Ποιος είναι ο Νίκος Μαντούβαλος

Γεννήθηκε στο Πειραιά το 1980.

Είναι γιος του αείμνηστου Χάρη Μαντούβαλου του επί σειρά ετών διαχειριστή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΦΠ και της Σοφίας Μαντούβαλου τ. Γεν. Διευθύντριας του ΝΑΤ.

Μεγάλωσε στον Πειραιά και αποφοίτησε από τα εκπαιδευτήρια Μ.ΠΕΤΡΑΚΗ-ΒΑΛΣΑΜΙΔΟΥ. Είναι Πτυχιούχος του University of Hertfordshire με bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων καθώς και Μsc στο Μarketing και αθλητικό Μanagement του University of Leicester.

Aπό το 2010 διατελεί τακτικό μέλος του Δ.Σ του Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά καθώς και Αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ της Δημοτικής Ραδιοφωνίας του Δήμου Πειραιά.

Το 2014 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος Πειραιά με τον συνδυασμό του Γ. Μώραλη, διατελεί τακτικό μέλος του Δ.Σ του Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά καθώς και τακτικό μέλος του Δ.Σ της Οικονομικής επιτροπής του Δήμου Πειραιά έως και σήμερα. Επίσης  από το έτος 2017 , διατελεί τακτικό μέλος Δ.Σ του συνδέσμου δήμων Πειραιά και Δυτικής Αττικής για την ίδρυση κοινού νεκροταφείου, αναπληρωτής προέδρου επιτροπής επιθεώρησης χώρων ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων καθώς και αναπληρωτής επιτροπής φορολογικών διαφορών για θέματα εσόδων και παράνομων σταθμεύσεων.

Από το 2006  ξεκίνησε την ενασχόλησή του στο οικονομικό τμήμα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π.
Το 2009 σε μία δύσκολη αγωνιστική περίοδο για την ομάδα βόλεϊ Γυναικών αναλαμβάνει Τeam Μanager. Κατά την παραμονή του εκεί  το τμήμα κατακτά το κύπελλο Ελλάδας που ήταν ο πρώτος τίτλος του συλλόγου στο άθλημα.

Ακολουθεί ένα ακόμη κύπελλο με την ομάδα βόλεϊ Γυναικών.  Από το 2011 είναι Υπεύθυνος Ανάπτυξης των Τμημάτων Βόλεϊ του ΟΣΦΠ Την σεζόν 2012-13 αναλαμβάνει Επικεφαλής του Αθλητικού Τμήματος Βόλεϊ Ανδρών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΦΠ-Τ.Α.Α  στην οποία παραμένει έως σήμερα.

Τέλος το 2016 ανέλαβε Επικεφαλής του νεοσύστατου τμήματος beach volley του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς