22.6 C
Athens

Απόσταση στις διαπραγματεύσεις Σπόρτινγκ – Ματιέ

Δεν τα βρίσκουν μέχρι τώρα η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ο Ζερεμί Ματιέ στις συζητήσεις που έχουν κάνει, λόγω του οικονομικού

Σε διαπραγματεύσεις με τον Ζερεμί Ματιέ για την ανανέωση του συμβολαίου του βρίσκεται η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά για την ώρα υπάρχει απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών. Από τον Ολυμπιακό παρακολουθούν τις εξελίξεις, καθώς ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός αποτελεί πρώτη επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς.

Σύμφωνα λοιπόν με την “A Bola”, η Σπόρτινγκ ζητάει μείωση αποδοχών από τον Ματιέ, προκειμένου να συνεχίσει η συνεργασία τους και την επόμενη σεζόν. “Η Σπόρτινγκ δεν θέλει να δώσει 5 εκατ. για τον Ματιέ” αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα στην έντυπη έκδοσή της και αυτό το ποσό αναλύεται ως εξής.

Κατά τους Πορτογάλους, ο Γάλλος “κοστίζει στην Σπόρτινγκ (σ.σ. συμβόλαιο, εφορία, παροχές) συνολικά 4 εκατ. ευρώ ανά σεζόν”. Και θέλει και 1 εκατομμύριο ως πριμ υπογραφής. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιβηρική, ο παίκτης εισπράττει 2 εκατ. καθαρά τον χρόνο.

Ωστόσο, η διοίκηση των “λιονταριών” φέρεται να έχει προτείνει στον 35χρονο ποδοσφαιριστή μείωση αποδοχών σε σχέση με τα χρήματα που παίρνει σήμερα, βάζοντας κάποια μπόνους για την επίτευξη στόχων. Ο Ματιέ όμως εμφανίζεται να θέλει το ίδιο συμβόλαιο που έχει αυτή τη στιγμή, προκειμένου να συνεχίσει στην πορτογαλική ομάδα. Γι´ αυτό τον λόγο ο Γάλλος στις δηλώσεις του έριξε το μπαλάκι στην Σπόρτινγκ.  

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς