16.6 C
Athens

ΑΕΚ: Όλα ανοιχτά για Χιμένεθ

Καθόλου βέβαιο δεν θεωρείται το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ

Η απώλεια του κυπέλλου Ελλάδος, η οποία ήταν η τρίτη στη σειρά και μάλιστα κόντρα στον ίδιο αντίπαλο, ενδέχεται να φέρει αρκετές αλλαγές στην ΑΕΚ, με την θέση του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ομάδας να κρίνεται επισφαλής.

Σύμφωνα με την «Livesport», πέραν του κακού φινάλε στη σεζόν, ο Δημήτρης Μελισσανίδης με αφορμή και την επικείμενη είσοδο της ομάδας στο νέο της γήπεδο, θέλει να παρουσιάσει έναν διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού, πιο ομαδικό με περισσότερο ελκυστικό ποδόσφαιρο. Κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει στο ποδόσφαιρο που υπηρετεί ο Μανόλο Χιμένεθ, το οποίο βασίζεται στην άμυνα και την ατομική ποιότητα των παικτών.

Το θέμα πάντως του προπονητή δεν αναμένεται να «τραβήξει» χρονικά, μιας και άπαντες στην ομάδα θέλουν η προετοιμασία να γίνει με επιλογές παικτών καθαρά του εκάστοτε προπονητή. Τέλος, όπως καταλήγει το δημοσίευμα, αν αποφασίσουν στην ΑΕΚ να προχωρήσουν σε αλλαγή τεχνικού, ήδη ακούγονται τα ονόματα των Βλάνταν Μιλόγεβιτς και Τόμας Κρίστιανσεν. Ο Σέρβος αναμένεται να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι από τον Ερυθρό Αστέρα, με τον οποίο κατέκτησε δυο πρωταθλήματα Σερβίας και αγωνίστηκε στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Ο Δανός είναι ελεύθερος στην αγορά μετά τις επιτυχημένες παρουσίες του στους πάγκους των ΑΠΟΕΛ και Λίντς Γιουνάιτεντ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς