17.6 C
Athens

Μετά τον Πολάκη, ο Συναδινός: Το «ηθικό πλεονέκτημα» στα σκουπίδια

Ο Ιούλιος Συναδινός επιτέθηκε στη Χριστίνα Αμερικάνου υπενθυμίζοντάς της με περίσσιο θράσος πως ουσιαστικά ένας εργαζόμενος σε γραφείο Τύπου που υπάγεται σε νυν υπουργό δεν θα πρέπει να ειρωνεύεται την κυβέρνηση

Επίθεση στην Χριστίνα Αμερικάνου, την κόρη του αείμνηστου Γιώργου Αμερικάνου, εξαπέλυσε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, επειδή ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Facebook την είδηση με την γκάφα του ΣΥΡΙΖΑ να βάλει στο πρώτο σποτ του για τις Ευρωεκλογές την εικόνα του δικτάτορα Μεταξά γράφοντας «να υποθέσω αποσύρθηκε γιατί δεν είχε συμπεριληφθεί και ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, έτσι; »

Χριστίνα Αμερικάνου Μεταξάς σποτάκι
Ο κ. Συναδινός έγραψε προς την κυρία Αμερικάνου που είναι αντιπρόεδρος στον Πανελλήνιο Σϋνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) και εργάζεται στο γραφείο τύπου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού:

«Εσύ εργάζεσαι σε γραφείο τύπου υπηρεσίας που υπάγεται σε νυν υπουργό και κάνεις χιουμοράκι υπέρ Παπαδόπουλου; Έλεγα πως ήδη είχες πιάσει πάτο αλλά έπεσα έξω».

Αμερικάνου Συναδινός
Το ύφος Πολάκη φαίνεται πως έχει διαποτίσει ολόκληρη την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και είναι αυτό που επί της ουσίας εγκρίνει και ευλογεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.Από την πλευρά της η κόρη του Γιώργου Αμερικάνου απάντησε στον κ. Συναδινό στην οποία γράφει, μεταξύ άλλων, «το που δουλεύει κάποιος δεν αποτελεί μέσο λογοκρισίας, σωστά; ειδικά ένας αριστερός αυτό το γνωρίζει καλά.Για εσάς το λέω διότι είστε ένας πολεμιστής και ιδεολογος, προσπαθήστε όταν διαφωνείτε με κάποιον να αναπτύσσετε επιχειρήματα επί του θέματος στο οποίο αναφέρεται και να μην καταφερεστε σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Σας αδικεί και είναι κρίμα».
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς