16.7 C
Athens

Ο Τζορτζ Λούκας εγκαινίασε την ίδρυση του 40ου τμήματος AHEPA Hellas

Με την παρουσία του Supreme President Τζορτζ Λούκας (George Loucas), του Supreme Secretary Γεωργίου Χωριάτη (George Choriates), του Canadian President Κρις Αργυρίου (Chris Argyriou), του Supreme Governor Europe Φάνου Πιτυρή και του District Governor Hellas Ευστάθιου Κεφαλίδη, ιδρύθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 9 Μαΐου 2019, στην αίθουσα συνεδρίων της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, το 40ό Τμήμα της AHEPA Hellas, με την επωνυμία «Saint Filothei» Chapter HJ – 40 Psychico, με έδρα την περιοχή του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, μία περιοχή στην οποία η Οργάνωση δεν είχε εκπροσώπηση.

Όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η δράση του νέου Τμήματος θα επικεντρωθεί στους βασικούς πυλώνες της AHEPA που είναι: Ο Ελληνισμός, η εκπαίδευση, η φιλανθρωπία, η ατομική και οικογενειακή αριστεία και η κοινωνική υπευθυνότητα.

«Σήμερα, σκοπός της AHEPA είναι να διδάξει στον υπόλοιπο κόσμο τα ιδανικά του Ελληνισμού (που προέρχονται) από την Αρχαία Ελλάδα. Και, ποιο καλύτερο μέρος για να διδάξεις και να μιλήσεις για τη Δημοκρατία από το λίκνο της Δημοκρατίας, την Αθήνα, την Ελλάδα», ανέφερε ο κ. Λούκας.

Το ιδρυτικό Διοικητικό Συμβούλιο του νέου Τμήματος, αποτελείται από τους:
Πρόεδρος: Παναγιώτης Ριζόπουλος
Αντιπρόεδρος: Βασίλειος Παγώνης
Γραμματέας: Δρ. Διονύσιος Τόμπρος
Ταμίας: Λεωνίδας Κάτσης

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα και υποδοχή νέων μελών της Οργάνωσης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο POPULUS.GR

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς